Απογοητευμένοι είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με την εμφάνιση και την ήττα της ομάδας τους από τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Στα σχόλια τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας της Θεσσαλονίκης γίνεται χαμός με τους οπαδούς να προβληματίζονται με την παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο και αναρωτιούνται αν θα γιορτάσουν με τον Ρουμάνο τα 100 χρόνια της ομάδας το 2026. Παράλληλα ασκείται κριτική στους παίκτες και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟΚ απομακρύνεται από τη δεύτερη θέση, γιατί δεν τη θέλει λόγω των επενδύσεων που πρέπει να κάνει η ομάδα. Διαβάστε τα χαρακτηριστικότερα που συγκεντρώσαμε:
Διαβάστε επίσης...
Αλ Χιλάλ σε παρακαλώ απάλλαξε μας από την γεροντοφιλη παρουσία του!!!
Δεν μας έκανε ο σιωπης....κλαρίνο τώρα κ κοιτάξτε τον μειτε να είναι σε αργή κίνηση....
Για τα εκατό χρόνια ποιον προπονητή θα έχουμε? Ήρεμα ρωτάω
Για να μην μας πείτε αχάριστους. Τον ευχαριστούμε αλλά η γερουσία που επιλέγει αυτός ο προπονητής είναι για υποδεέστερα πρωταθλήματα. Μια ώρα νωρίτερα στην Αραβια για το καλό του ποδοσφαίρου..!!!!
Καλά που δεν έκανε τα λάθη ο Μιχαηλίδης να τον βρίζουν οι μπαλαδοφατσες στα σοσιαλ, αυτός ο Μεϊτε μεγάλος κώνος να τον αγοράσουμε μην παραβλεψουμε
Σημερα είδαμε τον γνωστό ΠΑΟΚ της κανονικής περιοδου. Καλά που περιμέναμε 6 μηνες να Πάρουμε τον Μειτε και δεν κάναμε το λάθος να πάρουμε τον Σιωπη.
Πολύ πρέπει να στεναχωρήθηκαν στην ΠΑΕ που δεν θα πάει προκριματικά ΤΣΛ. Που να δίνεις μεγάλα συμβόλαια να φέρνεις παικταράδες, να φτιάξεις σοβαρή διοίκηση και προγραμματισμό. Καλύτερα χαμηλές απαιτήσεις για λιγότερη πίεση.
Απαράδεκτη εμφάνιση, το μοναδικό ευχάριστο σήμερα είναι ότι δεν έπαθε τίποτα ο Ντέλιας στο γκολ, μόνο αυτό.
Ο στρατηγος προτίμησε Μειτε από Σιωπή.. Ο στρατηγος δεν ήθελε Σφιντερσκι που παρακαλούσε..πέταξε έξω τον Τόμας και πήρε τον κανεναν.
Πάλι καλά που δεν πήραμε αποτέλεσμα για να χτυπήσουμε την 2η θέση και αναγκαστεί ο πατερούλης να κάνει μεταγραφές…. Είμαστε τώρα να ζούμε με τέτοιο άγχος!!!! Ευτυχώς θα μείνουν οι άξιοι και γρήγοροι κατά βάση παιχταράδες για να γιορτάσουμε τα 100 μας χρόνια!!!! Βάλε Μαρία τεχνικό διευθυντή να διώξει Ντελια να απεμπλακούμε από αυτό το βαρίδιο!!!! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ, ΣΤΟ ΡΟΣΤΟΦ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ!!!!
Να προσέξουμε μην βάλει τα κλάματα πάλι ο Τάισον. Επέστρεψε και φροντίζει να χαλάει τις μισές επιθέσεις και ενώ καιγόμαστε με το χρόνο πουλάει τσαμπουκαδες και μαγκιες με κίνδυνο καθυστερήσεων. Ας τελειώνει η ιστορία πια με όλους τους συνταξιούχους, τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους , θα τους θυμόμαστε για τα καλά τους, αλλά δεν φταίνε σε κάτι τα μάτια μας. Και του χρόνου
Ματς αγγαρείας ξεκάθαρα...κανένα κίνητρο σχεδόν από κανέναν πλην Οσντοεφ κ Ντελια...ας κοιτάξει ο πρόεδρος να κάνει από νωρίς το πλάνο της ερχόμενης χρονιάς κ να παρουσιαστεί όπως αρμόζει στα 100 χρόνια ιστορίας της ομάδας...μια ομάδα γεμάτη ποιότητα, θέληση κ νιάτα...
Όταν χάνεις από αυτό το Παναθηναϊκό ούτε Πάσχα δικαιούται να κάνεις . Και εσύ που δεν θες να βάλεις πενία και θυμιανη και προτιμάς το πρώην ποδοσφαιριστή Μειτε θες ένα προστιμο και τα λεφτά να πάνε σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Σώστε τη χρονιά απλά! Μην τερματίσετε τέταρτοι και υποθηκεύσετε και τη νέα σεζόν! Το καλοκαίρι πρέπει να παρθουν σοβαρές και μεγάλες αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα! Αυτό το μοντέλο μέσα στο γήπεδο είναι ξεπερασμένο και απαρχαιωμένο πλέον! Δε λειτουργεί! Αν θέλετε φυσικά να γελάμε στο τέλος της χρονιάς των 100 μας ετών!
Η ομάδα δεν κατέβηκε καν Αθήνα .. Ιβαν αύριο με ηρεμία ένα πρόστιμο καλό από προπονητή μέχρι καθαρίστριες αποδυτηρίων και συνεχίζουμε κανονικά.
Θα συμπληρώσει τις συμμετοχές που συμφώνησε ο χοντρός πρώην ποδοσφαιριστής, θα πάρει και την μίζα του ο Λουτσεσκου που βάζοντας τον θυσίασε τα ματς με την Στεάουα, θυσίασε και την δεύτερη θέση σήμερα και ποιος ξέρει ίσως συνεργαστούν του χρόνου στην Αλ Χιλαλ.
Σε ματς για 0-0 κάναμε λάθη στην άμυνα και φάγαμε 3 γκολ από ομάδα που μας έκανε 4 τελικές. Συμβαίνουν κι αυτά, τίποτα δεν τελείωσε ακόμα.
Καλύτερα conference μπας και δούμε κανένα παιχνίδι γιατί για CL με τους μπαρμπάδες χαμένοι από τα αποδυτήρια ήμαστε
Απορία...τι προετοιμασία έκανε για αυτό το ματς ο ξεπερασμένος;; Όταν βλέπει την αντίπαλη ομάδα το πώς παίζει τι εξηγεί στους παικτες μας;; Η χειρότερη χρονιά εποχής Σαββίδη και χωρίς καμία βοήθεια απ' τον προπονητή μα καμία. Με όποιον και αν παίζουμε θα παίξουμε με τον ίδιο τρόπο.
Μονο ποδοσφαιρο δεν βλεπεις με αυτην την ομαδα ουτε πλανο ουτε τακτικη μονο μπαλιες γιουργια ενας νευρικος Τσαλοφ ενας εμμονικος Λουτσεσκου με τον Μειτε αυτος ο προπονητης δεν μπορει να αλλαξει τιποτα κατα αλλα οι συνοπαδοι μου επειδη τους εφερε τιτλο νομιζουν καθε μερα ολα ειναι πασχα