Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στις σοβαρές καταγγελίες για βιαιοπραγία κατά παικτών της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν ποινές.
«Αυτά που είδαμε στην Καλαμάτα, όπου δεν έγινε τίποτα σε ματς που έκρινε την άνοδο, είναι σε απόλυτο κοντράστ με όσα είδαμε αλλά και δεν είδαμε στο ‘Καραϊσκάκη’. Πιστεύω πως έχουν καταγραφεί από τις κάμερες. Υπάρχουν καταγγελίες πως χτυπήθηκαν παίκτες από μη διαπιστευμένα άτομα στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων. Είχαμε χρόνια να δούμε κάτι τέτοιο, πόσω μάλλον σε ντέρμπι. Πρέπει να διερευνηθεί και προβλέπονται πολύ αυστηρές ποινές. Περιμένουμε τις εκθέσεις των παρατηρητών και το οπτικό υλικό το στέλνει η αστυνομία απευθείας στην ΔΕΑΒ. Είδαμε πώς ξεκινούν όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο. Ψάχνω να βρω τον λόγο που ο Αλμέιδα αποβλήθηκε, απορούσε και ο ίδιος. Περιμένουμε τις τιμωρίες πλέον. Πρέπει να είναι μηδενική η ανοχή στη βία που προέρχεται με ευθύνη των ομάδων», επισήμανε.
Για την εικόνα του χθεσινού ντέρμπι είπε: «Η ΑΕΚ ήταν σοβαρή χθες. Μετά το χθεσινό πρέπει ο Αλμέιδα και οι παίκτες να φάνε πρόστιμα για τα δύο προηγούμενα ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, που ουσιαστικά κατέστρεψαν τη σεζόν της. Με τον τρόπο που αγωνίστηκε στέρησε το τρανζίσιον στον αντίπαλό της, δέχτηκε μιάμιση φάση και τελικά δέχτηκε ένα γκολ από το λάθος του Γκατσίνοβιτς. Αν μπορούσε να προηγηθεί η ΑΕΚ, δύσκολα θα γυρνούσε το παιχνίδι. Το θέμα είναι πως έχει τρεις ήττες, είναι σε δεινή θέση και για να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση χρειάζεται δύο νίκες στην έδρα της στα ματς που ακολουθούν».
Τέλος, επισήμανε πως «… ο Βίντα ήθελε να παίξει χθες, αλλά δεν τον άφησαν οι γιατροί. Αυτό σημαίνει πως λογικά θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το λέω αυτό γιατί ο Μουκουντί θα είναι τιμωρημένος και πιθανώς για πάνω από μια αγωνιστική».
"Να βάλει πρόστιμα ο Ηλιόπουλος σε Αλμέιδα και παίκτες μετά τα χθεσινά"!
Sportdog Team
| 14/04/25 - 13:15
«Η ΑΕΚ μιλά για επιθέσεις από μη διαπιστευμένους - Χρειάζεται… πρόστιμο για τα δύο άλλα ντέρμπι με Ολυμπιακό»