Το αγωνιστικό προφίλ που είχε φέτος η ομάδα, κατά διαστήματα άρεσε, ωστόσο απέχει από τα στοιχεία που θέλει να προσδώσει στο σύνολο ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
Πέραν τούτων υπάρχουν ήδη και κάποια κενά στο ρόστερ της ομάδας, τα οποία μέσα στη σεζόν δεν καλύφθηκαν. Τρανό παράδειγμα η θέση του τερματοφύλακα, καθώς οι Κιτρινόμαυροι ουσιαστικά βγάζουν ολόκληρη τη σεζόν μόνο με τον Κουέστα, μιας και από πίσω του υπάρχουν μόνο οι νεαροί Σίντκλεφ και Κυριαζής. Ο πρώτος κατέγραψε μια συμμετοχή στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά φάνηκε ότι… έχει ακόμη μέχρι να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.
Έτσι λοιπόν το καλοκαίρι ο Άρης θα βγει στην αγορά για γκολκίπερ, μπορεί ακόμη και για δύο αν επαληθευθεί η φημολογία πως υπάρχει ενδιαφέρον ομάδας από την Ισπανία για τον Χουλιάν Κουέστα. Προφανώς το μυαλό όλων πηγαίνει κατευθείαν στον Σωκράτη Διούδη, ο οποίος είναι αλήθεια ότι βρέθηκε πολύ κοντά στην ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά για διάφορους λόγους τελικά (και χωρίς ευθύνη του Άρη) βρέθηκε στην Τουρκία και την Γκαζιαντέπ. Ο 32χρονος τερματοφύλακας, με την γνωστή ιδιαίτερη σχέση με τους Κιτρινόμαυρους, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και μία ενδεχόμενη επιστροφή του εξαρτάται καθαρά από αυτόν.
Την ίδια ώρα στο τραπέζι, δεν αποκλείεται να πέσει πιο… ζεστά και ο Γιώργος Αθανασιάδης, που πέρσι το καλοκαίρι έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και μετακόμισε στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας, υπογράφοντας μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Άρα και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ομάδα, οπότε και πάλι θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να μείνει ελεύθερος.
Τα παραπάνω φυσικά δε σημαίνουν ότι ο Άρης έχει καταλήξει σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, ενώ όπως προαναφέραμε σημαντικό ρόλο θα παίξει και το αν προκύψει θέμα Κουέστα, λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει γι’ αυτόν.
Φυσικά καμία περίπτωση δεν βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.
Πηγή: sfina.gr