ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε το καλοκαίρι προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να παραχωρήσει τον Ράφα Σοάρες στην Φαμαλικάο. Το αν έπραξε σοφά, φάνηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν αφού ο Ραχμάν Μπάμπα αναγκάστηκε να παίζει ασταμάτητα (ελάχιστες φορές πήρε ανάσες από τον Οττο) ενώ και ο Γκόμεζ που αποκτήθηκε δεν μπόρεσε να σταθεί έστω και για λίγια ματς ώστε να δώσει ανάσες στον Γκανέζο.
Διαβάστε επίσης...

Οταν ο Ράφα Σοάρες πήγε στην Φαμαλικάο για να συναντήσει τον Μιχάι, το Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία είχε ήδη αρχίσει και χρειάστηκε ελάχιστο χρόνο προσαρμογής. Για να μην το κουράζουμε, ο Ράφα Σοάρες που σήμερα αναμένεται να παίξει βασικός απέναντι στην Πόρτο, έχει καταγράψει μόνο ένα κακό παιχνίδι και αναφερόμαστε στην βαριά ήττα από την Μπενφίκα με 5-0 αφού είχε γίνει αλλαγή πριν το ημίχρονο.
Εχει παίξει σε 21 ματς Πρωταθλήματος (ντεμπούτο έκανε την 5η αγωνιστική) από τα 29 συνολικά και έχει παίξει από την αρχή ως το τέλος του αγώνα σε 17 αναμετρήσεις. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως μετρά 9 συνεχόμενα 90λεπτα.
