Eίναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί πολύ το καλοκαίρι στη μεσοεπιθετική γραμμή εν όψει και της παρουσίας του στη League Phase του Champions League τη νέα σεζόν, ωστόσο μία πρώτη… μεταγραφή έρχεται εκ των έσω.
Διαβάστε επίσης...
Ο Γιουσούφ Γιαζίτσι στάθηκε τρομερά άτυχος τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς έπαθε ρήξη χιαστού στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, έχει μπει πια στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του και περιμένει την καλοκαιρινή προετοιμασία, για να δείξει στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ότι μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Τούρκος άσος, μάλιστα, προτίμησε αυτές τις μέρες που οι συμπαίκτες του απολαμβάνουν την πασχαλινή τους άδεια να παραμείνει στου Ρέντη, για να συνεχίσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, μία κίνηση που άρεσε στον προπονητή του Ολυμπιακού.
Δεν αμφισβητείται, πάντως, η αξία του Γιαζίτσι, που μπορεί να παίξει με άνεση σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και μένει να φανεί αν με μια καλή προετοιμασία θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά για τους Πειραιώτες στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.
