ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι του Δικεφάλου του Βορρά κόντρα στον Παναθηναϊκό με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους, αλλά τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην ανακοινώνει αποστολή, με τους Οζντόεφ και Ντεσπόντοφ να μην υπολογίζονται λόγω τιμωρίας και του τραυματισμού του, αντίστοιχα.
Διαβάστε επίσης...

«Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής έφτασε στο τέλος της.
Η ομάδα δούλεψε πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.
Η τελευταία πρόβα διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα του Σαββάτου (26.04) και περιελάμβανε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις και οικογενειακό διπλό.
Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση, ενώ εκτός θα μείνει και ο Μαγκομέντ Οζντόεφ , ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος.
Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε για το Makedonia Palace, όπου και θα διανυκτερεύσει πριν το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό», αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.
