Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Γιάννης Γκούμας, με τον ίδιο να καταθέτει την άποψη του αναφορικά με την πρεμιέρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην άκρη του «γαλανόλευκου» πάγκου, και το δίλλημα που έχει ο έμπειρος τεχνικός αναφορικά με τη χρησιμοποίηση του Γιάννη Κωνσταντέλια ή του Χρήστου Τζόλη στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Αρχικά ανέφερε για το εν λόγω δίλλημα: «Θα ξεκινούσα και με τους δύο μαζί, ο Κωνσταντέλιας στο νούμερο 10 και αριστερά ο Τζόλης, είναι η πρώτη ενδεκάδα του κ. Γιοβάνοβιτς, αλλά ενδέχεται να έχει και εκπλήξεις. Ο Τζόλης είναι πιο εκρηκτικός, έχει το 1vs1. Ο Κωνσταντέλιας έχει και αυτός το γκολ, μπορεί να σου ξεκλειδώσει το παιχνίδι και να σου βγάλει την τελική πάσα».

Για το τι περιμένει «Περιμένω τη... νίκη. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, πρέπει να έρθει η νίκη για να ξεκινήσει ιδανικά η ομάδα στο πρώτο της παιχνίδι μπροστά στο κοινό της».

Για τα συμπεράσματα του από τις 3 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος:«Σίγουρα είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, υπάρχει η διακοπή που θα εμφανίσει διαφορετικές τις ομάδες μετά από αυτή. Οι ομάδες θα χρειαστούν περίπου ένα μήνα από τώρα ώστε να φτάσουν στα τοπ επίπεδα τους».

Ενώ για τους Ιωαννίδη - Τσάλοφ: «Είχα πάρει τον Ιωαννίδη στις μικρές Εθνικές ομάδες, όταν ήταν στον Λεβαδειακό. Τότε κανένας δεν τον ήξερε και αποτελεί έναν σκληρό εργάτη που το βγάζει στο γήπεδο, του είχα πει ότι θα κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Ο Τσαλόφ έχει καλά τελειώματα, είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα».