Σχολιάζοντας τα όσα είδε χθες στην αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με την Ιρλανδία (2-0). Μεταξύ άλλων, επέλεξε το γκολ του Ιωαννίδη ως καλύτερο, εφόσον κλήθηκε να απαντήσει στο γκάλοπ της εκπομπής, ενώ έκανε τις δικές του προβλέψεις και για την αναμέτρηση με την Αγγλία.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5, για τα δύο γκολ της αναμέτρησης: «Πάρα πολύ ωραία και τα δυο γκολ. Του Ιωαννίδη είναι γκολ τεχνικής, παρόλο που δεν ήταν με το καλό του πόδι, το αριστερό. Από την άλλη, ο Τζόλης έχει κάνει μια πολύ ωραία τρίπλα, μετά από μια πολύ ωραία πάσα του Μπακασέτα. Είναι ατομικό γκολ, ωραία ενέργεια με το αριστερό. Εγώ θα διάλεγα του Ιωαννίδη, γιατί ήταν πιο πολύ τεχνικό. Αλλά και τα α δύο γκολ ήταν πολύ ωραία. Δείξανε ότι η ομάδα πιστεύει στην πρόκριση και στον προπονητή, και αυτό είναι πολύ σημαντικό!»

Για τις πολύ καλές εμφανίσεις του Φώτη Ιωαννίδη με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της Εθνικής: «Υπάρχει μια χημεία γιατί τον στήριξε ο Γιοβάνοβιτς. Μαζί του άρχισε να τον εμπιστεύεται και στον Παναθηναϊκό. Τον ξαναπετυχαίνει και στην Εθνική, οπότε είναι βασικό αυτό. Όμως όλα τα παιδιά έχουν πιστέψει φέτος ότι μπορούνε να πηγαίνουν καλά και να πάμε επιτέλους μετά από χρόνια σε μια μεγάλη διοργάνωση. Υπάρχει πολύ υλικό, πολύ καλοί παίκτες».

Για την μη χρησιμοποίηση του Γιάννη Κωνσταντέλια στην αναμέτρηση με την Ιρλανδία: «Μπορεί να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού, κάνει τη διαφορά με τις ενέργειές του. Ο προπονητής ξέρει πως το παιδί όταν μπει μέσα κάνει ένα κλικ τη διαφορά. Είναι όμως μικρός, παίρνει τα παιχνίδια του και θέλει σιγά σιγά για να μην καεί. Και ο ΠΑΟΚ και η Εθνική ξέρουν πως να το διαχειριστούν. Αλλά δεν χρειάζεται να προβληματιστούμε και εμείς οι ίδιοι λέγοντας γιατί δεν έπαιξε και όλα αυτά. Έχουμε πολλά νέα και έμπειρα παιδιά, που παίζουνε σε μεγάλα πρωταθλήματα».

Τέλος, κάνοντας τις προβλέψεις του για το Αγγλία- Ελλάδα, είπε πως: «Είναι δύσκολο ματς, έχουμε την ψυχολογία και θα πάμε βήμα-βήμα. Εγώ πιστεύω πως σε τέτοιο ματς όλα τα παιδιά θέλουν να αγωνιστούν. Εγώ το πάω ποδοσφαιρικά, βήμα βήμα να μην χάσουμε. Από εκεί και πέρα αν μπορέσουμε να «κλέψουμε» κάτι, θα είναι ό,τι καλύτερο».