Το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα τής Εθνικής ομάδας έκανε ο Χρήστος Τζόλης στο Γουέμπλεϊ, με αντίπαλο την Αγγλία, καθώς ήταν μόνιμα κινητικός και επικινδυνος επιθετικά, ενώ δεν άφησε ποτέ τον Γιαννούλη χωρίς βοήθεια όποτε υπήρχε πίεση στην πλευρά του.

Ο 22χρονος άσος βρισκεται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς τόσο στο βελγικό ποδόσφαιρο όσο και στο Champions League τα πηγαίνει περίφημα με τη φανέλα της Μπριζ, και σίγουρα αν συνεχίσει με παρόμοια ανοδική τροχιά σύντομα θα παίζει μπάλα σε μεγαλύτερο κλαμπ.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, που εναντίον της Αγγλίας έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο και θύμισε την εποχή που η ομάδα η εθνική ομάδα είχε στα μετόπισθεν αμυντικούς με την αξία του Τραϊαννού Δέλλα - Και ο 20χρονος άσος παίζει σε νέα ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι και, φυσικά, η δική του καριέρα επίσης μπορεί να έχει πολλές επιτυχίες ακόμα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Αντώνη Τσακαλέα, που παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και γνωρίζει άριστα από την αρχή τής καριέρας τους τούς Τζόλη και Κουλιεράκη, προκειμένου να σχολιάσει την παρουσία τους με την γαλανόλευκη φανέλα αλά και τι μπορούν να πετύχουν στο μέλλον.

Intime / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

"Ειρωνεία για Μπριζ και Τζόλη - 15-20 γκολ σε τουρνουά - Είναι μαμούνι"

"Υπαρχει μια ειρωνεία γύρω από τη μετακίνηση του Τζόλη στη Μπριζ: Η βελγική ομάδα είχε ενδιαφερθεί για παίκτη και έδινε 6 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ λίγο πριν φύγει για τη Νόριτς, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε αρνηθεί και τον είχε παραχωρήσει με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 11 εκατ. ευρώ στην αγγλική ομάδα. Φέτος το καλοκαίρι η Μπριζ, λίγα χρόνια αργότερα δηλαδή, τελικά αγόρασε τον Τζόλη με 6 εκατ. ευρώ - Ενδεικτικό του πώς λειτουργεί ένα βελγικό κλαμπ που θέλει έναν παίκτη", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Ο Τζόλης ήταν παιδί, χωρίς να ξέρω αν θα τον πειράξει αυτό που θα πω τώρα, και βιάστηκε για να μεγαλώσει - Με έναν χρόνο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα έφυγε για αγγλική ομάδα. Με την καλή έννοια έφαγε ζόρια, αλλά δεν φοβήθηκε, δεν αμφισβήτησε τον εαυτό του, ούτε άφησε να τον επηρεάσει η σεζον στη Νόριτς. Δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας του και αρχίζει να δικαιώνεται. Είναι παίκτης που πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει σε ομάδα μεγαλύτερη της Νόριτς στην Αγγλία. Δεν φοβάται, έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και με τον τρόπου που παιζει κάνει και τους συμπαίκτες να τον εμπιστεύονται - Γιατί είναι διαφορετικό να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και διαφορετικό με εμπιστεύεται συμπαίκτης μου. Το λέω αυτό γιατί βρίσκεται σε ομάδα με νέο προπονητή, που ψάχνει σταθερες. Εναντίον της Αγγλίας απέδειξε ότι μπορεί να γίνει σταθερά για την Εθνική ομάδα".

Εναντίον της Αγγλίας ήταν εξαιρετικός σε επίθεση και αμυντικές υποχρεώσεις.

"Ο Τζόλης είναι μαμούνι που αν του δώσεις χώρο μάλλον θα δεις τα highlight του ματς με γκολ δικό του - Έχει φαρμακερό τελείωμα κι αυτό τον ξεχώριζε από μικρό στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Πήγαινε σε τουρνουά και έβαζε από 13 ετων 15-20 γκολ. Δεν θα τον δεις να είναι πρώτος σκόρερ αλλά έχει αξιόπιστα τελειώματα".

Intime / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

"Πανηγυρίζουν με τα 12 εκατ. ευρώ για Κουλιεράκη - Διαχειρίστηκε το αρνητικό - Για αυτό πήγε στη Μπουντεσλίγκα"

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ένας ακόμα παίκτης από την υποδομή του ΠΑΟΚ, ο Κουλιεράκης.

"Όσο περνάει ο καιρός τόσο στη Βόλφσμπουργκ θα πανηγυρίζουν με το ποσό που τον αγόρασαν. Είναι εντυπωσιακό το πώς διαχειρίστηκε το αρνητικό, γιατί έπαιζε για σχεδόν 80 λεπτά με κάρτα. Η εμφάνισή του ήταν πολύ Κουλιεράκης: Άτσαλο μαρκάρισμα που το πλήρωσε, ήταν εκεί σε όλα τα κόρνερ, η κούρσα με την μπάλα στα πόδια ήταν πολύ οικεία. Έχει δείξει αυτα τα στοιχεία, για αυτο είπα ότι είναι εμφανιση Κουλιεράκης".

Θεωρείς ότι έχει μέλλον μακριά από τη Βόλφσμπουργκ;

"Νομίζω ότι ο Κουλιεράκης ήξερε μέσα του και αποφάσισε να παίξει στη Γερμανία και μετά να δει πού μπορεί να πάει. Το γερμανικό πρωτάθλημα δεν είναι τυχαίο, λειτουργεί ως πιστοποιητικό το γεγονός ότι έχεις παίξει στην Μπουντεσλίγκα μπάλα".