Ο Ισίδωρος Πρίντεζης μιλάει για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ και την υπέρβαση των διεθνών κόντρα στην Αγγλία.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του Alpha, «Καλύτερα Δε Γίνεται»:

«Λογικό να μην ήθελε κανένας να γίνει ο αγώνας. Έγιναν αλλεπάλληλα αιτήματα να αναβληθεί το παιχνίδι, αλλά δεν υπήρχαν ημερομηνίες. Μέσα στον αγώνα έγινε η απόλυτη υπέρβαση.

Ήρθε και έδεσε το αποτέλεσμα προκειμένου να συνδεθεί με την απώλεια του Μπάλντοκ και να ακολουθήσει κι αυτή η έκρηξη συναισθημάτων στο φινάλε του αγώνα. 

Το κλίμα ήταν βαρύ και ασήκωτο. Βαθιά σιωπή. Η Εθνική ήταν στο απόλυτο σοκ. Είναι απόλυτα λογικό να μην μπορείς να κουνηθείς. Δε συζητάμε να μπεις να παίξεις. Ουδείς σκεφτόταν πώς θα μπει να παίξει. Δεν υπήρξε περίπτωση αναβολής.

Όταν μπήκαν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, είδαμε παγωμένα πρόσωπα. Είδαμε την ομάδα να παίζει σε ένα ύψος απόδοσης που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη, η Εθνική έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρό της, δεν έβλεπε κανέναν απέναντι στην 4η δύναμη του ποδοσφαίρου στο ναό.

Αυτό που έδειξαν τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο ήταν συγκλονιστικό. Όσον αφορά εμένα και τον Νίκο Νταμπίζα, ήταν ένα τεντωμένο σχοινί το οποίο δυνάμωνε στον αγώνα, η προσπάθειά μας ήταν να μη σπάσει ποτέ.»