Τάσος Μπακασέτας: Συγκλονιστικός στις δηλώσεις του, για ακόμα μια φορά, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας που μετά τη νίκη επί της Ιρλανδίας αναφέρθηκε στην κατάθεση ψυχής που έκαναν οι διεθνείς μας, στον Τζορτζ Μπάλντοκ, αλλά και στο "βάρος" που υπάρχει στο περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Τάσος Μπακασέτας
Intime

«Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το μέγεθος αυτών των παιχνιδιών και πως το καταφέραμε. Έχουμε ένα γκρυπ αγαπημένο που έχει κτιστεί με τα χρόνια. Επειδή είμαστε επαγγελματίες και δεν μπορούσε να αναβληθεί το ματς, παίξαμε και για τον Τζορτζ».

Για το βλέμμα του μετά το γκολ του και την κούραση στο τέλος: «Υπό άλλες συνθήκες θα πανηγύριζα σαν τρελός. Εκείνη την ώρα όμως σκεφτόμουν όλα όσα έχουν συμβεί. Κάναμε κατάθεση ψυχής και στα δυο ματς. Και η κούραση στο τέλος ήταν ψυχολογική. Είναι η δουλειά μας. Δεν θα πως ότι είμαστε όλοι σε ένα δωμάτιο, όμως υπάρχει σεβασμός και ενότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Μας έδωσε ώθηση και δύναμη. Θέλουμε να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο και αυτό έγινε απόψε. Μας δίνει έξτρα κίνητρο. Η Εθνική είναι πάνω από όλους».

Για το ματς με την Αγγλία που έρχεται: «Όποιος πει ότι δεν θα το σκέφτεται μέχρι να έρθει θα λέει ψέμματα. Εμείς οφείλουμε να παίξουμε το ίδιο καλά όπως το κάναμε και σε αυτά τα ματς».

Για το αν ένιωθε ένα βάρος παραπάνω σε αυτά τα ματς ως αρχηγός: «Αυτό το βάρος το νιώθω από την στιγμή που έγινα αρχηγός στην Εθνική. Το ποδόσφαιρο είναι πλέον ομαδικό. Αυτό είναι στο μυαλό μου ξεκάθαρο. Αυτό κάνει τη διαφορά. Σέβομαι τους συμπαίκτες μου είτε όντας καλός, είτε ως κακός, γιατί κι αυτό χρειάζεται…», είπε ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο Τάσος Μπακασέτας
Intime