Μάκης Γκαγκάτσης: Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μετά τη νίκη της Εθνικής απέναντι στην Σκωτία μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε τόσο στην επόμενη μέρα της ομάδας και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όσο και στο πριμ που έδωσε στους διεθνείς μετά την άνοδο.

«Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον προπονητή και τους παίκτες. Αυτή η εμφάνιση μετα παιδιά, από το παρόν και το μέλλον της Εθνικής, ήταν κάτι εκπληκτικό. Τα συνεχόμενα sold out είναι επιτυχία αυτών των παιδιών. Για το πριμ, από πριν είχαμε κάνει το… κουμάντο μας. Μπορεί να βγήκε λίγο παραπάνω, αλλά το άξιζαν. Απόψε και με τη νίκη στην έδρα της Αγγλίας κάναμε νέους φιλάθλους της Εθνίκης. Μπορούσαμε και μεγαλύτερο σκορ απόψε. Όμως ήταν κάτι που περιμέναμε. Πιστεύαμε σε αυτό.
Η πρόκριση στη League A του Nations League μπορεί να μην έχει άμεσο αντίκτυπο, αλλά δίνει στη χώρα μας τη δυνατότητα να ανταγωνιζόμαστε τις καλύτερες χώρες. Μας δίνεται η ευκαιρία να μεγαλώσουμε μέσα από αυτό. Έχουμε δύο φιλικά που έρχονται και το φθινόπωρο είναι οι τρεις δυάδες αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θέλουμε να πάρουμε την απευθείας πρόκριση», είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης.
