Με επεισόδια στιγματίστηκε το ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα, το οποίο εξ αιτίας των έκτροπων δεν ξεκίνησε ποτε. Υπάρχουν όμως και άλλες προεκτάσεις. Πολίτης ΑΜΕΑ καταγγέλλει επίθεση και ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς με σχετικό βίντεο το οποίο αναρτήθηκε σε οπαδική σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 Το ίδιο ισχυρίζεται και ο γιος του. Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι δύο παραπονούμενοι οπαδοί της ΑΕΛ θα προχωρήσουν σε καταγγελία σε βάρος των μελών της Δύναμης στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομία.

Στο πιο κάτω βίντεο ο οπαδός της ΑΕΛ μιλά στο OMEGA για την καταγγελία του ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μέλη της Αστυνομίας.

@stellla_savva #fy #fyp #cy #podosfairo #epeisodia #limassol #emimerositora #kataggelia ♬ πρωτότυπος ήχος - stellla_savva

Ένσταση από τους δικηγόρους των 4 οπαδών της ΑΕΛ 

Στις 11 το πρωί της Τρίτης, αναμένεται να δοθεί η απόφαση του Δικαστηρίου, σε σχέση με το αίτημα κράτησης των τεσσάρων υπόπτων της ΑΕΛ. Αυτό θα αποφανθεί ο Δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού σε σχέση με το αίτημα κράτησης των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού να τεθούν υπό κράτηση για περίοδο οκτώ ημερών.

Η διαδικασία όπως έγραψε και σε προηγούμενο δημοσίευμα η εφημερίδα "φιλελεύθερος", έλαβε χώρα σε θάλαμο του Νοσοκομείο. Ένας εκ των τεσσάρων υπόπτων κατά την σύλληψη του, ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από μέλη της Αστυνομίας και ζήτησε όπως μεταφερθεί στο Νοσοκομείο αφού δεν αισθανόταν καλά.

Κατά την διαδικασία οι δικηγόροι των υπόπτων, έφεραν ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας, υποστηρίζοντάς ότι δεν υπάρχει μαρτυρία που να συνδέει τους πελάτες τους με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν έξω από το γήπεδο μετά την αναβολή του αγώνα.

Ο δικαστής αφού άκουσε και τις δύο πλευρές, επεφύλαξε την απόφασή του για αύριο ενώ διέταξε όπως και οι τέσσερις ύποπτοι τεθούν υπό κράτηση μέχρι αύριο.

Εναντίον των τεσσάρων υπόπτων διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, παράνομη κατοχή και μεταφορά επιθετικού οργάνου, παράνομη είσοδος σε αθλητικό χώρο, παρακώλυση της διεξαγωγής αθλητικού αγώνα και ματαίωση διεξαγωγής αγώνα.

Να σημειωθεί ότι ο 17χρονος ύποπτος θα παραμείνει φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού όπου και νοσηλεύεται.