Μπεσίκτας: Σε... ροντέο μετατράπηκε η Γενική Συνέλευση των Μαυραετών μιας και η λεκτική αντιπαράθεση του προέδρου Τεβφίκ Γιαμαρντούκ με τον πρώην ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Χασάν Αράτ έφερε... χάος και απίστευτο ξύλο.
Διαβάστε επίσης...
Τον περασμένο Οκτώβριο η κατάσταση είχε ξεφύγει ξανά, όταν είχαν εμφανιστεί ο πρώην πρόεδρος και οι συνεργάτες του, με το σκηνικό έξι μήνες μετά να ξεφεύγει ακόμα περισσότεροε τον Χασάν Αράτ να είναι εκ των πρωταγωνιστών, μιας και η... βεντέτα δεν είχε τελειώσει.
Ο πρώην πρόεδρος της Μπεσίκτας άκουσε τον νυν να τον αποκαλεί «κλέφτη» και δεν απάντησε με λόγια, αλλά με... μπουνιά, με αποτέλεσμα να μπουν και άλλοι ώστε να τους χωρίσουν, με την κατάσταση πάντως να ξεφεύγει και το χώρο να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.
Beşiktaş Divan Kurulu'nda kavga çıktı. Hasan Arat, Tevfik Yamantürk tarafından yumruklandı. pic.twitter.com/IobWvNneDA
— Pusholder (@pusholder) April 12, 2025
Beşiktaş eski başkanına HIRSIZ PEZEVENK dedikten sonra yumruklu saldırıda da bulunan Tevfik Yamantürk Beşiktaş'tan ihraç edilmeyeli
— KAAN GEDİK (@ekgedik1903) April 13, 2025
1 GÜN OLDU
pic.twitter.com/0xFkep94YF