Χρήστος Τζόλης: Συνέντευξη στην ιστοσελίδα nieuwsblad έδωσε ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη θητεία του στη Νόριτς, αλλά και στο ενδιαφέρον των Φράιμπουργκ και Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του.
Διαβάστε επίσης...

«Λόγω των χρημάτων που πρόσφερε η Νόριτς δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Η Νόριτς πρόσφερε τα περισσότερα, αλλά δεν το μετανιώνω. Αποδείχθηκε λάθος, αλλά με έκανε δυνατότερο. Σήμερα νιώθω καλύτερος από πριν. Ακόμη δεν έχετε δει τον καλύτερο εαυτό μου,
Με ήθελε η Φράιμπουργκ την τελευταία στιγμή, όμως ήδη είχα συμφωνήσει με την Κλαμπ Μπριζ. Το ίδιο και η Φενέρμπαχτσε. Όταν ήμουν 13 ετών, ο κόσμος έλεγε ότι με ήθελε η Μπαρτσελόνα. Το ταξίδι που είχαμε κάνει στη Βαρκελώνη και το ματς με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπαρτσελόνα παραμένει αξιομνημόνευτο», είπε ο Χρήστος Τζόλης.
