Facebook Pixel Ο Χουντουμάδης έφυγε ο Γερονίκος ήρθε!
| 2012-11-28 17:49:00

Ο Χουντουμάδης έφυγε ο Γερονίκος ήρθε!

Ο Χουντουμάδης έφυγε ο Γερονίκος ήρθε!

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Σπύρος Χουντουμάδης αποτελεί από σήμερα παρελθόν από τις «πράσινες» και στη θέση του θα βρεθεί ο Ανδρέας Γερονίκος.

Με την ομάδα να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και το Σάββατο να έρχεται το μεγάλο παιχνίδι με το Ωραιόκαστρο που ενδεχομένως να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την σωτηρία, στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να προβούν σε μία ριζοσπαστική κίνηση, προκειμένου να ταράξουν τα νερά και να μπορέσουν να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Συγκεκριμένα έλυσαν την συνεργασία τους με τον τεχνικό Σπύρο Χουντουμάδα, αλλά και τον βοηθό του Δήμο Φιλιππάτο. Νέος προπονητής από σήμερα θα είναι ο Ανδρέας Γερονίκος και βοηθός του ο Δημήτρης Μαρκάκης. Οι «πράσινοι» ευχαρίστησαν τον έμπειρο προπονητή για την βοήθεια του και την προσφορά του. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Σπύρο Χουντουμάδη και του βοηθού του, Δήμου Φιλιππάτου. Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Παράλληλα, ανακοινώνει ότι νέος τεχνικός της ομάδας αναλαμβάνει, ο Ανδρέας Γερονίκος και βοηθός προπονητή, ο Δημήτρης Μαρκάκης.

Τέλος καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού Α.Ο να δώσει βροντερό παρόν το Σάββατο (1/12, 14:00) στο κλειστό της Κυψέλης στην αναμέτρηση του Τριφυλλιού κόντρα στο ΔΑΣΩ».

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags