Facebook Pixel Η ώρα... των Θεών!
| 2013-05-30 23:28:00

Η ώρα... των Θεών!

Η ώρα... των Θεών!

Η ώρα του 59ου Ράλι Ακρόπολις έφτασε! Διαβάστε όσα πρέπει να ξέρετε για το φετινό «Ράλι των Θεών»!

Έπειτα από πέντε αγώνες, λοιπόν, είναι θέμα ωρών για την έναρξη του δικού μας Ράλι Ακρόπολις. Ο 59ος αγώνας θα εκκινήσει αύριο, Παρασκευή (31/5 17:00) από το Ζάππειο, απ' όπου τα πληρώματα θα αναχωρήσουν απευθείας για τις πρώτες ειδικές διαδρομές. Το gazzetta.gr σας παραθέτει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το φετινό «Ράλι των Θεών», η δράση του οποίου θα λάβει χώρα κυρίως στην Κορινθία.

Το κέντρο του αγώνα

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Κέντρο του αγώνα θα είναι και φέτος το Λουτράκι και το Club Hotel Casino Loutraki, όπως και τα δυο τελευταία χρόνια. Από εκεί τα πληρώματα θα ανεφοδιαστούν για την κατατακτήρια ειδική για να επιστρέψουν το μεσημέρι και να αναχωρήσουν για το Ζάππειο, προκειμένου να δώσουν το παρών στην τελετή εκκίνησης. Επίσης, στο Λουτράκι θα γίνουν οι περισσότεροι ανεφοδιασμοί, όπως και όλα τα σέρβις.

Το επίσημο πρόγραμμα και οι ειδικές

Ενδιάμεσα, βέβαια, θα διεξάγονται οι ειδικές διαδρομές, που φέτος είναι 14 συνολικά. Η οικονομική κρίση σαφώς και έχει επηρεάσει το μεγαλύτερο παγκοσμίως αθλητικό γεγονός της χώρας μας και γι' αυτό η Βοιωτία και η Φωκίδα απουσιάζουν από το πρόγραμμα, όπως και η ειδική διαδρομή των Αγίων Θεοδώρων. Εν αντιθέσει, έχει παραμένει η νυχτερινή ειδική στην Κινέτα. Συγκεκριμένα, η δράση του φετινού Ακρόπολις θα είναι, κυρίως, στην Κορινθία και λίγο στην Αττική.

Η συνέχεια στο gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags