Facebook Pixel “Ελπίζω πως το 2014 θα καπνίζω λιγότερο κρακ”
| 2014-03-04 23:27:00

“Ελπίζω πως το 2014 θα καπνίζω λιγότερο κρακ”

“Ελπίζω πως το 2014 θα καπνίζω λιγότερο κρακ”

Ο Shane “Shaniac” Sheleger είναι ένας από τους επαγγελματίες παίκτες που απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης πριν από λίγες εβδομάδες όταν ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την εταιρεία που εκπροσωπούσε και σύμφωνα με το blog που δημοσίευσε, το πόκερ δεν φαίνεται να είναι πλέον στις προτεραιότητες του.

Εδώ και μερικές ημέρες σε νέο του blog γράφει για τις περιπέτειες του με τα ναρκωτικά. Παραδέχεται ότι καπνίζει κρακ τα τελευταία 15 χρόνια. “Έμαθα πως να μαγειρεύω και να καπνίζω κρακ όταν ήμουν 21. Βρισκόμουν σε ένα ξενοδοχείο στην 34η λεωφορό του Μανχάταν και κάτι φίλοι ήρθαν από το New Jersey, μου έδειξαν την τεχνική πως να κάνω την σκόνη της κοκαϊνης σε ένα ναρκωτικό που το καπνίζεις.”

“Τα επίπεδα που έχω πειραματιστεί ποικίλουν από εκείνη τη νύχτα, έκανα χρήση κάθε τρεις μήνες μέχρι και καθημερινά το 1999. Τελικά ήταν ένα εποχιακό συνήθειο (καπνίζω κρακ μόνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα) με μία μικρότερη φάση το 2013.”

“Προσωπικά δεν προτίθεμαι να φτάσω στον πάτο ή να καταστραφεί η ζωή μου για κάποιο προσωρινό όφελος που έχω όταν καπνίζω κοκαϊνη. Από την άλλη, έχω πάρει αυτό το μονοπάτι 15 χρόνια τώρα και αυτό δείχνει ότι δεν έχω το κίνητρο για να πετύχω την πλήρη αποχή από τα ναρκωτικά. Για αυτό και έχω προσπαθήσει να βρω μία μέση λύση, ελπίζοντας ότι θα μειώσω το μέγεθος της ζημιάς που κάνω στον εαυτό μου. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που μοιράζομαι την ιστορία μου μαζί σας και δεν θέλω να κρύβω ότι κάνω χρήση από τους ανθρώπους που έχω κοντά μου, χρειάζομαι φίλους που να με αγαπούν και να με κρατάνε σε έλεγχο. ”

“Ελπίζω πως θα καπνίζω λιγότερο κρακ το 2014 από ότι το 2013, αλλά θα προσπαθήσω να προετοιμάσω τον εαυτό μου για μία αποτυχία βάζοντας στόχο την αποχή.”

Το blog είναι αρκετά μεγάλο σε έκταση και αξίζει κάποιος να διαβάσει τις σκέψεις του “Shaniac”, ο οποίος διέπρεψε στα τραπέζια του πόκερ παίζοντας τουρνουά. Στο ενεργητικό του έχει τελικά τραπέζια σε WPT, WSOP και μία νίκη άνω των $200.000 σε τουρνουά που είχε συμμετοχή τα $300.

ΠΗΓΗ: pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags