Facebook Pixel "Έπνιξε" τον Ολυμπιακό και πάει για πρωτάθλημα η Βουλιαγμένη!
Άλλα Σπορ
| 2017-05-05 19:26:00

"Έπνιξε" τον Ολυμπιακό και πάει για πρωτάθλημα η Βουλιαγμένη!

"Έπνιξε" τον Ολυμπιακό και πάει για πρωτάθλημα η Βουλιαγμένη!

Ολοταχώς για πρωτάθλημα η Βουλιαγμένη! Με νέα ψυχωμένη εμφάνιση και την Κούβδου να κατεβάζει ρολά, η ομάδα των Νοτίων Προαστίων «σκότωσε» τον Ολυμπιακό (7-6) και έκανε το 2-0 στους τελικούς.
 

Τρία match ball πρωταθλήματος για τη γυναικεία ομάδα της Βουλιαγμένης!

Με ψυχωμένη εμφάνιση, ατσάλινη άμυνα στις δύο τελευταίες περιόδους και... φύλακα άγγελο την τερματοφύλακα Ελένη Κούβδου, ο ΝΟΒ επικράτησε του Ολυμπιακού με σκορ 7-6 και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών, μετά το προ ημερών μπρέικ στο «Π. Καπαγέρωφ».

Το τρίτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (8/5) στον Πειραιά, με τον σύλλογο των Νοτίων Προαστίων να έχει την πρώτη ευκαιρία του για επιστροφή στο θρόνο του ελληνικού πόλο μετά από τρία χρόνια, ενώ από την άλλη οι ερυθρόλευκες θα προσπαθήσουν να μειώσουν για να μείνουν ζωντανές στη διεκδίκηση της διατήρησης των σκήπτρων τους.  

Στο ημίχρονο (μετά το πέρας των δύο πρώτων οκταλέπτων), ο Ολυμπιακός βρισκόταν μπροστά με 5-4, ωστόσο στη συνέχεια τα δεδομένα άλλαξαν, ενώ ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός πως οι Πειραιώτισσες πέτυχαν μόλις ένα γκολ στα εναπομείναντα 16'(!) της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχες, από τη μεριά τους, σκόραραν τρεις φορές στην τρίτη περιόδου, πήραν προβάδισμα και κατάφεραν να το κρατήσουν ως το φινάλε. Η Σμιτ μείωσε σε 7-6 για τον Ολυμπιακό, 2' πριν τη λήξη, όμως οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη έκαναν μοιραία λάθη στις επόμενες δύο επιθέσεις τους και η Βουλιαγμένη, που δεν έχασε την ψυχραιμία της, έφτασε στη νίκη και στο 2-0 στους τελικούς.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 3-0, 0-1 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags