Facebook Pixel Πρωταθλητής Ελλάδας στο γυναικείο πόλο ο Ολυμπιακός!
Άλλα Σπορ
| 2019-05-16 22:00:00

Στον «θρόνο» τους τα κορίτσια του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Στον «θρόνο» τους τα κορίτσια του Ολυμπιακού!

Νίκησαν με 7-5 την Βουλιαγμένη και κατέκτησαν και πάλι το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα 7-5 τον Πειραιά τη Βουλιαγμένη στον πέμπτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και με 3-2 νίκες στη σειρά πανηγύρισε τον τίτλο, τον έκτο συνεχόμενο και «ανατρέποντας» το 1-2 προβάδισμα της ομάδας των νοτίων προαστίων, που έμεινε με τη «γλύκα» ξανά της φιναλίστ. 

Οι «ερυθρόλευκες» κατάφεραν να κάνουν επιμέρους σκορ 2-1 στην τέταρτη περίοδο και έφτασαν στη νίκη, με το υπόλοιπο ματς να είναι ένα κανονικό ντέρμπι. 

Ασημάκη και Ελευθερία Πλευρίτου σημείωσαν τα καθοριστικά γκολ για τον Ολυμπιακό στο τελευταίο οκτάλεπτο. Αποθέωση για τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη, που “κρεμάει” το σκουφάκι της. 

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με την Ασημάκη και η Χαραλαμπιδη ισοφάρισε για τις φιλοξενούμενες. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός είχε το 0/5 στην παίκτρια παραπάνω και η Βουλιαγμένη 0/2. 

Η ομάδα των νοτίων προαστίων έφτασε στο 1-2 με τη Χυδηριώτη στο ξεκίνημα του δευτέρου οκταλέπτου. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με το πρώτο του γκολ στην παίκτρια παραπάνω με την Τσουκαλά και προσπέρασε 3-2 με τη Μαργαρίτα Πλευρίτου, όμως η Βασιλική Διαμαντοπούλου με ισοφάρισε σε 3-3 στην ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου. 

Οι δύο ομάδες μπήκαν «μουδιασμένες» στο τρίτο οκτάλεπτο και δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε εκείνο το διάστημα. Η Μπάκλινγκ έκανε το 4-3, όμως η Βουλιαγμένη ισοφάρισε με η Ράινι και η Τσουκαλά με γκολ στην παίκτρια παραπάνω έκανε το 5-4. 

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 6-4 με την Ασημάκη με το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου. Η Βουλιαγμένη μείωσε σε 6-5 με την Ράινι. Ο έφορος της ομάδας των νοτίων προαστίων δέχτηκε κόκκινη κάρτα, όπως και η Αλεξία Καμμένου. Η Ελευθερία Πλευρίτου σημείωσε το 7-5 και ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags