Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Ούτε την Τετάρτη ολοκληρώθηκε o αγώνας
| 2019-06-19 23:11:00

Διακόπηκε ο αγώνας του Τσιτσιπά στο Λονδίνο – Κέρδιζε πριν ανοίξουν οι ουρανοί!

Sportdog Team
Διακόπηκε ο αγώνας του Τσιτσιπά στο Λονδίνο – Κέρδιζε πριν ανοίξουν οι ουρανοί!

Κοντά στη νίκη ο Στέφανος.

Ούτε την Τετάρτη ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Queen’s κόντρα στον Κάιλ Έντμουντ με τον Έλληνα τενίστα να προηγείται με σετ του Βρετανού με την κατάσταση να είναι ισορροπημένη στο δεύτερο σετ.

Την Τρίτη, όταν και ήταν κανονικά προγραμματισμένος ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Κάιλ Έντμουντ, δεν είδαμε ούτε πόντο.

Την Τετάρτη υπήρξε μία βελτίωση με τους δύο τενίστες να αγωνίζονται για 57 λεπτά στο Λονδίνο πριν “ανοίξουν” και πάλι οι ουρανοί διακόπτοντας το ματς με το σκορ να είναι στο 6-3, 3-3 υπέρ του Έλληνα τενίστα που βρίσκεται κοντά στη νίκη αν και απομένει ακόμα δουλειά για την Πέμπτη όταν και, ελπίζουμε, να ολοκληρωθεί επιτέλους αυτός ο αγώνας!

Γενικότερα, το πρόγραμμα της Τετάρτης κύλησε μετ’εμποδίων για το τουρνουά καθώς δύο φορές διέκοψε η βροχή τους αγώνες με συνέπεια και πάλι μερικοί αγώνες του πρώτου γύρου να μεταφερθούν για την Πέμπτη όπως οι πρεμιέρες των Κύργιου και Ντιμιτρόφ.

Το ματς του Στέφανου καθυστέρησε αρκετή ώρα να ξεκινήσει, ωστόσο, υπήρχαν οι ελπίδες ολοκλήρωσης του μιας και ο αγώνας κυλούσε με μικρά ράλι και αστραπιαία ταχύτητα αλλά η βροχή είχε άλλα σχέδια.

Σε γενικές γραμμές, ο Στεφ έχει κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Βρετανό καταφέρνοντας να αναχαιτίσει το μεγάλο όπλο του αντιπάλου του, το forehand, με αποτελεσματικό τρόπο.

Εξαιρετικός στο πρώτο σετ, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο σερβίς του ενώ έσπασε δύο φορές το σερβίς του Έντμουντ που επιβεβαίωσε πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, όσο είδαμε τουλάχιστον, ο Έντμουντ ήταν εμφανώς καλύτερος.

Έφτασε μάλιστα στο πρώτο του break point στο εναρκτήριο game του σετ αλλά ο Τσιτσιπάς το έσωσε με έναν τέλειο συνδυασμό μεγάλου πρώτου σερβίς και winner forehand.

Ο Τσιστιπάς δεν έχει απειλήσει το σερβίς του Έντμουντ στο δεύτερο σετ ενώ θα πρέπει να προσέξει άπαξ ξεκινήσει και πάλι ο αγώνας την Πέμπτη μιας και βρισκόμαστε στο 30-30 στο σερβίς του Έλληνα τενίστα στο κομβικό 3-3.

Στα ματς που ολοκληρώθηκαν συγκαταλέγεται η πρεμιέρα του Σταν Βαβρίνκα κόντρα στον Νταν Έβανς με τον Ελβετό να κερδίζει με 6-3, 6-4 αλλά και η νίκη του Μίλος Ράονιτς που έδειξε σε καλή κατάσταση μετά την απόσυρση του από τα ημιτελικά της Στουτγκάρδης κερδίζοντας άνετα τον Μάρκο Τσεκινάτο.

Απίστευτα άτυχος ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, παρά τη νίκη του κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ, είχε μία άσχημη πτώση προς το τέλος του αγώνα και υπήρξε τραυματισμός στο δεξί γόνατο, το μέγεθος του οποίου θα επηρεάσει τη συμμετοχή του στο υπόλοιπο τουρνουά!

Τετάρτη, 19/6: 1ος γύρος Fever Tree Championships

Del Potro (Argentina) beat Shapovalov (Canada) 7-5 6-4

Wawrinka (Switzerland) beat Evans (Great Britain) 6-3 6-4

Raonic (Canada) beat Cecchinatto (Italy) 6-3 6-2

Chardy (France) beat Kukushkin (Kazakhstan) 6-1 6-3

Lopez (Spain) beat Fucsovics (Hungary) 6-7(4) 6-3 6-4

Bedene (Slovenia) beat De Minaur (Australia) 3-6 6-4 6-4

Pouille (France) beat Clarke (Great Britain) 7-6(2) 6-1

ΠΗΓΗ: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags