Facebook Pixel «Βόμβες» Φιλίποφ για ΠΑΟΚ: «Δύο παράγοντες και ένας μάνατζερ κάνουν κουμάντο στην ομάδα»!
Άλλα Σπορ
| 2019-10-15 12:51:00

«Κεραυνοί» για τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
«Κεραυνοί» για τον ΠΑΟΚ

«Δύο παράγοντες και ένας μάνατζερ κάνουν κουμάντο στην ομάδα»! Ποιος έκανε αυτή την απίστευτη αποκάλυψη;

Δηλώσεις για την αιφνίδια αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ έκανε στη Nova ο Γιούρι Φιλίποφ και αποκάλυψε απίστευτα πράγματα για την κατάσταση στον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φιλίποφ:

«Όταν κάποιος σου λέει «να κάνεις αυτό που σου λέμε αλλιώς θα χάσεις τη δουλειά σου» νομίζω ότι το λιγότερο που πρέπει να κάνεις είναι να φύγεις για την αξιοπρέπεια σου από την ομάδα. Αυτό έκανα και εγώ. Δεν άντεξα. Σε λάθος άνθρωπο βρήκαν να κάνουν υποδείξεις.

Πέρσι, η αλήθεια είναι, ότι δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Έκανα τη δουλειά μου και αυτό ήταν. Φέτος δεν ήταν έτσι. Περίμενα η διοίκηση να πάρει μέτρα για την απειθαρχία των Κουβανών κάτι που δεν έγινε. Αισθάνθηκα σαν να είναι προστατευμένοι από κάποιους ανθρώπους. Ένας μάνατζερ και δύο παράγοντες κάνουν ζημιά στον ΠΑΟΚ. Εγώ στο κομμάτι της πειθαρχίας δεν έκανα πίσω…».

Ερωτηθείς για τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ σημείωσε: «Τι μπορώ να πω για τον κ. Τσαλόπουλο. Κύριος με Κ κεφαλαίο. Φοράει παντελόνια, κρατάει το λόγο του και είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που πραγματικά ενδιαφέρεται για την ομάδα. Τον ευχαριστώ για τη συνεργασία».

Όσο για τον ΠΑΟΚ; «Εγώ έκανα ότι μπορούσα, δεν μετάνιωσα που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Πέρσι πήραμε το Κύπελλο και φέτος έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό μάλλον δεν έφθανε. Κάποιοι παράγοντες δεν θέλουν να αλλάξει η ομάδα. Τα ίδια γίνονται κάθε χρόνο, δυστυχώς. Προβλήματα οικονομικά δεν είχα. Ακόμη και αν είχα ειλικρινά δεν θα το έλεγα. Όμως δεν μπορούσα να αντέξω αυτό που γινόταν. Είναι κάποιες αξίες τις οποίες δεν διαπραγματεύομαι από αθλητής».

Σχετικά με τον γιο του που είναι ο βασικός πασαδόρος του ΠΑΟΚ: «Σου είχα πει όταν ανέλαβα ότι εγώ με τον Ντίμα έχουμε οικογενειακή σχέση μόνο εκτός γηπέδου. Στο γήπεδο ήταν παίκτης και εγώ προπονητής. Είναι τιμή για τον ΠΑΟΚ να έχει πασέρ τον Ντίμα, τον πασαδόρο της Εθνικής ομάδας, Κάθε προπονητής θα τον ήθελε».

Όσο για τον διάδοχό του; «Όποιος και να έρθει δεν θα είναι εύκολο. Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει αυτό που γίνεται. Εγώ πάντως του εύχομαι ειλικρινά κάθε επιτυχία. Σε αυτόν και στην ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags