Facebook Pixel Sportdog.gr | Βάζει πλώρη για Τόκιο - Υψηλοί στόχοι και με τη Βούλα
| 2019-11-26 07:36:00

Βάζει πλώρη για Τόκιο - Υψηλοί στόχοι και με τη Βούλα

Sportdog Team
Βάζει πλώρη για Τόκιο - Υψηλοί στόχοι και με τη Βούλα

Η Παπαχρήστου ετοιμάζεται για τα μεγάλα γεγονότα.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, Ολυμπιακοί Αγώνες και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι οι διοργανώσεις, που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 2019 και η Βούλα Παπαχρήστου θέλει όχι μόνο να είναι παρούσα σε αυτές, αλλά να παίξει καθοριστικό ρόλο στο αγώνισμα της, το τριπλούν.

Η έμπειρη πρωταθλήτρια διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν και με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά προετοιμάζεται για καθεμία από τις παραπάνω διοργανώσεις.

"Τον Φεβρουάριο θα κάνουμε κάποιους αγώνες στο εξωτερικό, ωστόσο ακόμη δεν έχουμε καταλήξει ποιοι θα είναι αυτοί. Σίγουρα ο στόχος είναι να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας. Σε όλους τους μεγάλους αγώνες κατεβαίνω με στόχο να κυνηγήσω τη διάκριση, αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και τώρα", είπε αρχικά η αθλήτρια του Δημήτρη Βασιλικού και συμπλήρωσε: "Κυρίως στόχος της χρονιάς είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Θα είναι η δεύτερη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω να πάω και να διεκδικήσω το κάτι παραπάνω. Το 2016 είχα μια καλή παρουσία με την όγδοη θέση, ωστόσο τώρα μπορεί να είναι η στιγμή μου. Το βασικότερο απ΄όλα είναι να είμαι υγιής και να βγάλω τη σεζόν κάνοντας κανονικά την προετοιμασία μου. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως πλέον ξέρω πως να χειριστώ τον εαυτό μου σε μία τέτοια διοργάνωση. Μπορώ να είμαι πνευματικά καλά και να ανταποκριθώ ανάλογα. Η διαδικασία του αγώνα μου αρέσει, αντιδρώ πολύ καλά στις διοργανώσεις και αυτό είναι ένα προτέρημα που θέλω να εκμεταλλευτώ. Η προπόνηση πηγαίνει πολύ καλά και τα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Ωστόσο ακόμη είμαστε πολύ μακριά από τους αγώνες και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Εγώ σαν χαρακτήρας ενθουσιάζομαι εύκολα, ο προπονητής μου,όμως, θέλει να με κρατάει σε μια ισορροπία, έχει ως στόχο να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους αγώνες και όχι νωρίτερα απ΄αυτούς". Η Παπαχρήστου ξεκίνησε τη σεζόν, στο γκρουπ του ομοσπονδιακού τεχνικού, Δημήτρη Βασιλικού, κάνοντας μια μεγάλη αλλαγή στην αθλητική της καριέρα μετά την πολύχρονη συνεργασία με τον Γιώργο Πομάσκι. "Έχουμε πολύ καλή συνεργασία, θέλουμε τα ίδια πράγματα, ενώ πιστεύει πολύ σε μένα και αυτό είναι κάτι που με βοηθάει να γίνομαι καλύτερη. Συνεχίζουμε τη δουλειά με στόχο να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει".

Η Βούλα Παπαχρήστου εντυπωσίασε τον περασμένο Μάρτιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκόβης, όταν με άλμα στα 14,50 μ. κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, ωστόσο έχασε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags