Facebook Pixel Περίπατος για Ολυμπιακό, 28-4 τον Παναθηναϊκό
Άλλα Σπορ
| 2020-01-31 22:33:00

Κατατρόπωσε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός - Τον κέρδισε 28-4!

Sportdog Team
Κατατρόπωσε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός - Τον κέρδισε 28-4!

Περίπατος για τους Ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στον αγώνα με τον οποίο έγινε η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών κόντρα στον Παναθηναϊκό, την Παρασκευή (31/1) το βράδυ, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ".

Για την 12η αγωνιστική (και πρώτη του Β' Γύρου), της οποίας οι υπόλοιποι αγώνες θα γίνουν αύριο Σάββατο (1/2), οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν άνετα επί των πρασίνων με το εντυπωσιακό 28-4 και διατήρησαν το αήττητο (11 νίκες και 1 ισοπαλία) και τη μοναξιά στην κορυφή.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικεντρώνεται πλέον στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (5/2, 21:30) για την 8η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι πράσινοι αγωνίστηκαν χωρίς τους δύο ξένους τους (Τζέσε Σμιθ και Γιάξα Κόσιτς), με τον τελευταίο να είναι τιμωρημένος, ενώ οι ερυθρόλευκοι χωρίς τους Κωνσταντίνο Γενηδουνιά, Ιβάν Μπουλιούμπασιτς και Στέφαν Ζιβογίνοβιτς. Κορυφαίος σκόρερ του Ολυμπιακού και του αγώνα ήταν ο Στέφαν Μίτροβιτς που σημείωσε εννέα γκολ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 28-4

Οκτάλεπτα: 8-0, 6-0, 7-2, 7-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης, Γιόκοβιτς 2, Δερβίσης 3, Κάκαρης 2, Μουρίκης 1, Γούνας 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Μίτροβιτς 9, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Χαλυβόπουλος Αρ. 2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης Μ., Παπαδημητρίου Δ. 1, Σιαμάς 1, Χατζηστεφάνου 1, Χριστοφορίδης 1, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος, Παπαδημητρίου Αλ., Γκαράνης, Μανιάτης, Κατσαγούνος Γ., Σαλτέρης, Ορφανός, Μοσχοβέλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags