13/02/20 - 15:12

Ανακοίνωση-"φωτιά" Ολυμπιακού λίγο πριν τον ΠΑΟ: "Να μην έρθει Ρέντη ο Γιαννακόπουλος"!

Δεν μπορούν να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Sportdog Team
Ανακοίνωση-"φωτιά" Ολυμπιακού λίγο πριν τον ΠΑΟ: "Να μην έρθει Ρέντη ο Γιαννακόπουλος"!
1.934views 0shares

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ερασιτέχνης καλεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μην μεταβεί σήμερα στου Ρέντη!

Αρχηγός της αποστολής στην ομάδα βόλεϊ των Πράσινων είναι σήμερα ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και της ΚΑΕ, παρόλα αυτά φαίνεται ότι οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού είναι προβληματισμένοι από το τι μπορεί να συμβεί σήμερα!

Με ανακοίνωσή τους ενημερώνουν ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, αν υπάρχει παρουσία Γιαννακόπουλου, ενώ δεσμεύονται ότι αν δεν ηγηθεί της σημερινής αποστολής των Πράσινων, το ίδιο θα κάνει και ο Κουντούρης στον επαναληπτικό αγώνα!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα βόλει, εφόσον ο Πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ, κος. Γιαννακόπουλος συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας.

Για την προστασία του αθλήματος και της ιστορίας των 2 ομάδων, προτείνουμε στον κο. Γιαννακόπουλο να αποδεχθεί την πρόταση μας και να μην ηγηθεί της σημερινής αποστολής.

Αντίστοιχα δεσμευόμαστε να ισχύσει το ίδιο και για τον Πρόεδρο μας κο.Κουντούρη, στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ