Facebook Pixel Volley League: Έκπληξη στο βόλεϊ! Δεν βγήκε πρωταθλητής ο Ολυμπιακός – FINA 4 με πρόταση ΠΑΟ – Διαφωνία ΠΑΟΚ
Άλλα Σπορ
| 2020-05-22 18:58:00

Έκπληξη στο βόλεϊ! Δεν βγήκε πρωταθλητής ο Ολυμπιακός – FINAL 4 με πρόταση ΠΑΟ – Διαφωνία ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Έκπληξη στο βόλεϊ! Δεν βγήκε πρωταθλητής ο Ολυμπιακός – FINAL 4 με πρόταση ΠΑΟ – Διαφωνία ΠΑΟΚ

Volley League: Στο γήπεδο θα κριθεί ο πρωταθλητής στο βόλεϊ, καθώς υπήρξαν διαφωνίες στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΣΑΠ και έτσι δεν υπήρξε απόφαση για να πάρει τον τίτλο ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες έψαχναν οκτώ ψήφους (8-10), όμως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ διαφώνησαν, ενώ η Ελπίδα Θεσσαλονίκης παρά τις συζητήσεις, δεν συμφώνησε να πει το «ναι». Υπέρ του Ολυμπιακού ψήφισαν ο ίδιος, ο Παμβοχαϊκός, ο Φοίνικας Σύρου, ο Ηρακλής, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η Κηφισιά και ο ΟΦΗ. Κατά ψήφισαν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ και Λευτό η Ελπίδα Θεσσαλονίκης.

Κι ενώ λοιπόν όλα έδειχναν ότι βρισκόμασταν σε αδιέξοδο, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Μπόμης πρότεινε Final Four στο ΟΑΚΑ, πρόταση με την οποία συμφώνησαν όλες οι ομάδες πλην του ΠΑΟΚ που ήθελε να γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι λοιπόν, με ψήφους 9-1 πέρασε η πρόταση, κάτι που σημαίνει πως θα έχουμε πρωταθλητή στην Volley League Ανδρών στα γήπεδα και μένει να δούμε και άλλες λεπτομέρειες για το πότε θα έχουμε τις αναμετρήσεις αυτές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags