Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ανατροπή στο βόλεϊ! Final Four στο ΟΑΚΑ και τελικοί στις έδρες των ομάδων – Διαφώνησε ο ΠΑΟΚ
| 2020-05-22 21:05:00

Ανατροπή στο βόλεϊ! Final Four στο ΟΑΚΑ και τελικοί στις έδρες των ομάδων – Διαφώνησε ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Ανατροπή στο βόλεϊ! Final Four στο ΟΑΚΑ και τελικοί στις έδρες των ομάδων – Διαφώνησε ο ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με μία σημαντική αλλαγή ολοκληρώθηκαν τελικά οι συζητήσεις των ομάδων βόλεϊ στην Ελλάδα για το πρωτάθλημα της Volley League, οι οποίες και αποφάσισαν να κριθεί ο τίτλος στο γήπεδο και μάλιστα σε Final 4.

Όπως σας μεταφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, από τη στιγμή που δεν συγκεντρώθηκαν οι ψήφοι για να πάρει το πρωτάθλημα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, συμφώνησαν όλοι πλην του ΠΑΟΚ στην πρόταση του Παναθηναϊκού για Final 4 στο ΟΑΚΑ!

Το συγκεκριμένο γήπεδο θεωρήθηκε ουδέτερο, πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας κι εκεί θα γίνουν οι ημιτελικοί Φοίνικας Σύρου- Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός εκτός κι αν δεν το δεχθεί η Πολιτεία.

Οι τέσσερις ομάδες θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για τους ημιτελικούς (Ολυμπιακός-Φοίνικας, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός) με την πρόκριση να κρίνεται στις 2 νίκες (1, 3, 5 Ιουλίου οι αγώνες), αλλά οι τελικοί θα διεξαχθούν στις κανονικές έδρες των ομάδων (9, 12, 15 Ιουλίου οι αντίστοιχες ημερομηνίες). Ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί και πάλι στις δύο νίκες. 

Όλα τα παιχνίδια φυσικά θα γίνουν χωρίς θεατές, αφού δύσκολα θα αλλάξει η συγκεκριμένη απόφαση φέτος εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και των σχετικών μέτρων ασφαλείας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags