Facebook Pixel Sportdog.gr | Η επιστροφή της Παπαχρήστου ανεβάζει τις προσδοκίες
| 2020-10-21 00:29:00

Η επιστροφή της Παπαχρήστου ανεβάζει τις προσδοκίες

Sportdog Team
Η επιστροφή της Παπαχρήστου ανεβάζει τις προσδοκίες

Σε τροχιά Ολυμπιακών Αγώνων κινούνται εδώ και καιρό αθλητές και αθλήτριες ανά τον πλανήτη, δεδομένο του ότι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός απέχει μόλις λίγους μήνες από την διεξαγωγή του.

Για το γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι η διοργάνωση του Τόκιο αποτελεί το βασικό στόχο του 2021. Η επιστροφή μάλιστα της Βούλας Παπαχρήστου, μετά τον ένα χρόνο συνεργασίας με τον Δημήτρη Βασιλικό, μεγάλωσε ακόμη περισσότερο τις προσδοκίες στο γκρουπ. Τόσο η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν όσο και ο πρωταθλητής Ευρώπης του μήκους, Μίλτος Τεντόλου, θα προετοιμαστούν με στόχο τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και τις διοργανώσεις που θα προηγηθούν το χειμώνα.

"Όλοι πλέον βρίσκονται σπίτι τους. Ούτε εγώ μπορώ χωρίς την Βούλα, ούτε εκείνη χωρίς εμένα", σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής για την επιστροφή της Παπαχρήστου στο γκρουπ. Η έμπειρη πρωταθλήτρια επέστρεψε σε ένα δυνατό γκρουπ, στο οποίο εκτός από τους Τεντόγλου και Μαντζουρογιάννη, από φέτος γυμνάζονται ακόμη η Σπυριδούλα Καρύδη, ο Νίκος Ανδρικόπουλος, καθώς και νεαρότερα παιδιά. "Το γκρουπ αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο κι έχει τον απαραίτητο ανταγωνισμό. Θα γυμνάζονται όλοι μαζί και θα κυνηγάνε το καλύτερο σε κάθε άσκηση. Σε συνθήκες δύσκολες όπως αυτές που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες, το κλίμα πρέπει να το διαμορφώνουμε εμείς οι ίδιοι. Στην εποχή της αβεβαιότητας απαιτείται να είμαστε ακόμη πιο σοβαροί. Θέλω να ξεριζώσω την αβεβαιότητα από τους αθλητές και τις αθλήτριες μου, γιατί τους εμποδίζει να γυμναστούν όσο αποτελεσματικά πρέπει", είπε ο Πομάσκι, που ευελπιστεί πως η χειμερινή σεζόν θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα.

"Υπάρχει πλάνο για τους αγώνες της επόμενης χρονιάς. Πλάνο που ωστόσο θα υλοποιηθεί ανάλογα με το πως θα εξελιχθούν οι συνθήκες με τον covid-19. Θα ήθελα να έχουμε καλύτερες συνθήκες, δίχως ανασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. Να έχουμε την Παιανία ή να μπορούμε να πάμε προετοιμασία. Θα δουλέψουμε με αυτά που έχουμε και στο τέλος θα κριθούμε από το αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι πως η χειμερινή περίοδος είναι πολύ σημαντική για όλους. Τα παιδιά χρειάζονται αγώνες και παράλληλα κάποιοι από αυτούς μέσα από τους αγώνες θα διεκδικήσουν πρόκριση στους Ολυμπιακούς. Μη ξεχνάμε πως οι προκρίσεις για το Τόκιο θα έχουν κλείσει τον Ιούνιο, οπότε η περίοδος είναι μικρή. Θεωρώ πως οι μεγάλες διοργανώσεις του χειμώνα θα διεξαχθούν, έστω κι αν υπάρξουν κάποιες αλλαγές, λόγω της πανδημίας. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Ο μεγάλος στόχος της χρονιάς είναι βέβαια οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο", είπε.

Στο σύνολο τους οι αθλητές και αθλήτριες του Γιώργου Πομάσκι, αναμένεται να έχουν δυνατή παρουσία στους αγώνες της χειμερινής περιόδου. Στις προποπονήσεις επέστρεψε και η Καρύδη, που ξεπέρασε τον τραυματισμό στο γόνατο, που την ταλαιπωρούσε από την θερινή περίοδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags