Facebook Pixel Κορωνοϊός - Βόλεϊ: Ο κορωνοϊός βάζει… φρένο στη Volley League - Ποιοι αγώνες αναβάλλονται
Άλλα Σπορ
| 2021-02-16 22:20:00

Ο κορωνοϊός βάζει… φρένο στη Volley League - Ποιοι αγώνες αναβάλλονται

Sportdog Team
Ο κορωνοϊός βάζει… φρένο στη Volley League - Ποιοι αγώνες αναβάλλονται

Κορωνοϊός - Βόλεϊ: Η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζει να… ταλαιπωρεί και τον αθλητισμό με το βόλεϊ να… πληρώνει το μάρμαρο αυτή τη φορά.

Συγκεκριμένα δύο προγραμματισμένες αναμετρήσεις που γίνονταν την Τετάρτη (17/2) για την 11η αγωνιστική της Volley League αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων του ιού σε αθλητές των ομάδων.  Πρόκειται για το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ Φοίνικα Σύρου και ΠΑΟΚ, αλλά και το Παναθηναϊκός Φίλιππος Βέροιας. Από την μια πλευρά η ομάδα από νησί των Κυκλάδων ενημέρωσε για 3 θετικά κρούσματα, ενώ η ομάδα της Ημαθίας έχει τους 2 πασαδόρους σε καραντίνα.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στον Φίλιππο είναι ότι λόγω του κορωνοϊού έχει να αγωνιστεί από τις 4 Φεβρουαρίου, όταν και νίκησε με 3-2 την ομάδα του Μίλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Volley League:

«Η Ε.Σ.Α.Π. μετά από επίσημη ενημέρωση που είχε από τα σωματεία Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Σύρου και Α.Π.Σ.Φίλιππο Βέροιας σχετικά με κρούσματα covid-19 σε αθλητές ενεργοποίησε το υγειονομικό πρωτόκολλο και ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές και την Γ.Γ.Α.

Ο Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου δήλωσε ανίχνευση του ιού covid-19 σε τρεις αθλητές της ομάδας και κατόπιν τούτου αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για αύριο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στην Ερμούπολη για την 11η αγωνιστική της Volley League,

Ο Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας έχει σε καραντίνα τους δύο πασαδόρους του και συνεπώς ενεργοποιήθηκε σχετικό άρθρο του υγειονομικού πρωτοκόλλου και αναβάλλεται ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα για την 11η αγωνιστική της Volley League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags