Έξαλλος ο Τσιτσιπάς - Τρελό ξέσπασμα και "επίθεση" σε...
Ο Έλληνας τενίστας εκνευρίστηκε με μια απόφαση του διαιτητή κατά τη διάρκεια...
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνάντησε μεγαλύτερη αντίσταση απ΄ όση ίσως φανταζόταν, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει το άγχος της πρεμιέρας στο τουρνουά του Ρότερνταμ.
Ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να επιβληθεί του Ιγκόρ Γκερασίμοφ με 2-0, αλλά και τα δύο σετ ήταν πολύ «κλειστά», καθώς το πρώτο κατακτήθηκε με 7-6 (4) και το δεύτερο με 7-5.
Ο Τσιτσιπάς δεν έχει και το... καλύτερο παρελθόν στη συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς πρόπερσι «αποχαιρέτησε» από τον πρώτο γύρο και πέρυσι από τον δεύτερο, ενώ κι απόψε ο Λευκορώσος του έβαλε δύσκολα, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι, που διήρκεσε δύο ώρες.
Ο «Tsitsifast» προηγήθηκε με break και στα δύο σετ, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί όπως έπρεπε το πλεονέκτημα για να τελειώσει τον αγώνα πιο νωρίς, καθώς η μαχητικότητα του Γκερασίμοφ ώθησε τη συνάντηση στα όριά της, με τον Έλληνα να αποδεικνύεται πιο ψύχραιμος στις κρίσιμες μπάλες.
Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά θα είναι ο Ουμπέρ Χουρκάς, του οποίου προηγείται στις νίκες με 5-1.
Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr
Ο Έλληνας τενίστας εκνευρίστηκε με μια απόφαση του διαιτητή κατά τη διάρκεια...
Sportdog TeamΕίναι ένας ξεχωριστός αθλητής, με τρομερές διακρίσεις, κύπελλα, πρωταθλήματα...
Sportdog TeamΜε εύκολη επικράτηση ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα χωμάτινα κορτ, ο Έλληνας...
Sportdog TeamΟ Ερασιτέχνης αποχαιρέτησε τον Σωτήρη Πανταλέων και τόνισε ότι θα τον τιμήσει...
Sportdog TeamΟ "αιώνιος" αρχηγός του Τριφυλλιού είπε το οριστικό "αντίο" σε μια μεγάλη...
Sportdog TeamΟι Πράσινοι έκλεισαν με νίκη τις φετινές αναμετρήσεις τους με τον πρωταθλητή...
Sportdog TeamΤο τελευταίο αντίο στον πρώην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και Γενικό Γραμματέα της...
Sportdog Team