Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Νίκη για τη Μαρία Σάκκαρη επί της Κις με 6-2,6-2
| 2021-03-03 18:14:00

Εντυπωσιακά στους "8" η Σάκκαρη - "Διέλυσε" τη Κις στον τρίτο γύρο του Κατάρ Όπεν (BINTEO)

Sportdog Team
Εντυπωσιακά στους "8" η Σάκκαρη - "Διέλυσε" τη Κις στον τρίτο γύρο του Κατάρ Όπεν (BINTEO)

Μαρία Σάκκαρη: Φαίνεται ότι τα τουρνουά της Μέσης Ανατολής της πάνε. Μετά τα ημιτελικά του Άμπου Ντάμπι, στην αρχή της σεζόν, η Ελληνίδα τενίστρια παίζοντας εξαιρετικά προκρίθηκε στα προημιτελικά και του τουρνουά του Κατάρ.

Στο αγώνα με την Μάντισον Κις, η "Sakkattack" δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της κερδίζοντας με 6-2, 6-2 σε λιγότερο από μια ώρα. Η κυριαρχία της Ελληνίδας τενίστριας ήταν απόλυτη απέναντι στην Αμερικανίδα, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα… κατεύθυνση ότι έχει επανέλθει.

Στο πρώτο σετ το Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης θα προηγηθεί με 2-1 κάνοντας μπρείκ και με 2 love games θα κάνει το 4-1. Η Κις θα υποπέσει σε διπλό σφάλμα και θα δώσει ευκαιρία για μπρέικ πόιντ στην Ελληνίδα που στην τέταρτη ευκαιρία της θα κάνει το 5-2, για να κλείσει το σετ με το σερβίς της κάνοντας το 6-2.

Στο 2ο σετ η "Sakkattack" θα σβήσει μπρέικ πόιντ στο 2ο γκέιμ και θα ισοφαρίσει σε 1-1. Από εκείνο το σημείο και μετά θα είναι ασταμάτητη και με μπρείκ αρχικά, αλλά και τη διατήρηση του σερβίς της θα φτάσει στο 4-2. Ένα νέο μπρείκ θα φέρει τη Μαρία Σάκκαρη στο 5-2, κλείνοντας το σετ και τον αγώνα στο 6-2.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags