Facebook Pixel Νόβακ Τζόκοβιτς: Σοκ! Απίστευτη καταγγελία μοντέλου για Τζόκοβιτς - Τι της ζήτησαν (ΦΩΤΟ)
| 2021-03-23 23:18:00

Σοκ! Απίστευτη καταγγελία μοντέλου για Τζόκοβιτς - Τι της ζήτησαν (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σοκ! Απίστευτη καταγγελία μοντέλου για Τζόκοβιτς - Τι της ζήτησαν (ΦΩΤΟ)

"Σεισμό" έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Ναταλία Σκέκιτς στο περιοδικό "Svet & Scandal"

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο κόσμος έχει συνηθίσει τον Σέρβο να βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά ο λόγος που βρίσκεται τις τελευταίες μέρες δεν είναι αθλητικός. σύμφωνα με όσα είπε το μοντέλο Νατάλια Σκέκιτς στο περιοδικό "Svet & Scandal", κάποιοι την πλησίασαν και της έκαναν πρόταση ώστε να... αποπλανήσει το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Μάλιστα είπαν στη Σέρβα καλλονή ότι θα πρέπει να καταγράψει σε βίντεο την ερωτική επαφή και θα πάρει ως αμοιβή 60 χιλιάδες ευρώ.

"Είναι αλήθεια ότι ένας άνδρας ήρθε σε επαφή μαζί του. Τον ξέρω από άλλη πόλη και τον θεωρούσα σοβαρό. Δέχτηκα να μιλήσω μαζί του γιατί μου είπε ότι είναι κάτι σημαντικό που με αφορά. Μου ζήτησε να αποπλανήσω τον Τζόκοβιτς. Γέλασα και ήλπιζα πως θα είναι αστείο. Ο άνδρας όμως μιλούσα σοβαρά. Ένιωσα προσβεβλημένη και ταπεινωμένη

Εκείνη την ώρα σκέφτηκα να τον χτυπήσω, να του ρίξω νερό στο πρόσωπο, αλλά συγκρατήθηκα επειδή ήμασταν σε δημόσιο χώρο. Μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα. Ελπίζω να μην βρήκε κοπέλα να το κάνει. Ο Τζόκοβιτς είναι ο καλύτερος πρεσβευτής για την χώρα", δήλωσε η Σκέκιτς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι παντρεμένος με την Γέλενα Ρίστιτς και έχουν και δύο παιδιά.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags