Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Γιατί ένιωσε κατάθλιψη - Ετοιμάζει... νέα καριέρα στον κινηματογράφο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-03-29 18:18:00

Αποκαλύψεις Τσιτσιπά - Γιατί ένιωσε κατάθλιψη - Ετοιμάζει... νέα καριέρα στον κινηματογράφο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Τσιτσιπά - Γιατί ένιωσε κατάθλιψη - Ετοιμάζει... νέα καριέρα στον κινηματογράφο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας τενίστας φιλοξενήθηκε στον "αέρα" του Alpha Radio 98,9 και μίλησε για τη ζωή του εκτός κορτ αλλά και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στον Alpha Radio 98,9 για τις συνήθειές του εκτός αθλητισμού και τις επιπτώσεις της πανδημίας στη ζωή του, ενώ αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ταξιδιωτική σειρά με θέμα τα ταξίδια που κάνει παίζοντας τένις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πανδημία: «Με έχει δυσκολέψει η πανδημία, όπως όλους. Υπήρχαν στιγμές πριν μερικούς μήνες που ένιωσα στοιχεία κατάθλιψης και μου ήταν δύσκολο, ένιωθα μόνος ότι κάτι δεν πάει καλά. Με επηρέασε σε συγκεκριμένα σημεία πέρσι και λίγο φέτος».

Για τα χόμπι του: «Έχω δημιουργήσει χόμπι εκτός τένις, που μου δίνουν δυνατότητες τις οποίες δεν ξέρω αν έχουν άλλοι αθλητές. Θα δώσω παράδειγμα την φωτογραφία και τον κινηματογράφο, είναι ένα χόμπι που ανακάλυψα πριν μερικά χρόνια.

Το έχω εξελίξει σαν κάτι σημαντικό στη ζωή μου, που πλέον μου αποφέρει εισόδημα. Πριν μερικούς μήνες υπέγραψα και με μία εταιρία, για να δημιουργήσω μία σειρά γι’ αυτούς, ταξιδεύοντας στον κόσμο και παίζοντας τένις. Σκέφτομαι να κάνω μία παραγωγή κάποια στιγμή», τόνισε ο Τσιτσιπάς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags