Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Βοτανικός: "Πάγωσαν" στον ΠΑΟ για Βοτανικό - Τι έγινε στη συνάντηση τραπεζών με Ερασιτέχνη
| 2021-03-31 17:51:00

"Πάγωσαν" στον ΠΑΟ για Βοτανικό - Τι έγινε στη συνάντηση τραπεζών με Ερασιτέχνη

"Πάγωσαν" στον ΠΑΟ για Βοτανικό - Τι έγινε στη συνάντηση τραπεζών με Ερασιτέχνη

Ο Δημήτρης Βρανόπουλος ενημέρωσε την ΑΕΠ Ελαιώνα για το τι χρειάζεται ο σύλλογος

Παναθηναϊκός - Βοτανικός: Την Δευτέρα (29/3) ήρθαν τα... καλά νέα για τους Πράσινους με την εξασφάλιση χρηματοδότησης για το νέο γήπεδο και την Τρίτη (30/3) ήταν η σειρά του Ερασιτέχνη να έχει συνάντηση για να μιλήσει για το αθλητικό κέντρο του Συλλόγου. Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Βρανόπουλος συναντήθηκε με την από την εταιρία ΑΕΠ Ελαιώνας που εκπροσωπεί τις Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς.

Βάσει του νομικού πλαισίου της Διπλής Ανάπλασης υπάρχουν συμφωνημένα το τι θα κατασκευαστεί στο νέο γήπεδο, όμως το πρόβλημα είναι ότι τα σχέδια είναι φτιαγμένα 15 χρόνια πριν και πράγματα έχουν αλλάξει. Για παράδειγμα ο Ερασιτέχνης θέλει παράδειγμα ένα κλειστό γυμναστήριο χωρητικότητας 3.000 θεατών και όχι 2.000, που θα πληροί τα στάνταρ για ευρωπαϊκά παιχνίδια στο βόλεϊ.

Τα στελέχη της ΑΕΛ Ελαιώνας πήραν τις νέες απαιτήσεις του Ερασιτέχνη για το νέο γήπεδο, επιφυλάχθηκαν όμως να τοποθετηθούν για το θέμα και θα απαντήσουν εγγράφως την επόμενη εβδομάδα. Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν... φοβάται πιστεύοντας και ο Βοτανικός θα προχωρήσει μιας και κινούνται απόλυτα νόμιμα κάνοντας σαφές ότι έχουν την πρόθεση να συνομιλήσουν για αλλαγές αρκεί το κόστος να μην ξεπεράσει τα 13 εκατομμύρια ευρώ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags