Facebook Pixel Sportdog.gr | Εικόνες σοκ! Παλαιστής έχασε το δάχτυλό του σε αγώνα και εκλιπαρούσε να το βρουν (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-04 02:31:00

Εικόνες σοκ! Παλαιστής έχασε το δάχτυλό του σε αγώνα και εκλιπαρούσε να το βρουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Εικόνες σοκ! Παλαιστής έχασε το δάχτυλό του σε αγώνα και εκλιπαρούσε να το βρουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστό συμβάν η σε αγώνα ΜΜΑ όταν ο Χέταγκ Πλίεφ έκοψε το δάχτυλό του την ώρα που πάλευε με τον αντίπαλό του.

O Καναδός, ρωσικής καταγωγής, Χέταγκ Πλίεφ υπέστη τον ακρωτηριασμό του δαχτύλου του σε αγώνα κόντρα στον Ντέβιν Γκούντειλ που μεταδιδόταν ζωντανά για το Cage Fury Fighting Championships στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Ο Γκούντειλ ανακηρύχτηκε νικητής στον 2ο γύρο με τεχνικό νοκ άουτ, όταν ο διαιτητής παρατήρησε πως έλειπε ένα δάχτυλο από το αριστερό χέρι του Πλίεφ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τίμοθι Γουίτον ζητήθηκε και βοήθεια από το κοινό για να βρεθεί το κομμένο δάχτυλο του άτυχου παλαιστή.

Εν τέλει, όπως μετέδωσε το ESPN, το δάχτυλο βρέθηκε και με χειρουργική επέμβαση μπόρεσαν οι γιατροί να διορθώσουν τη ζημιά. Μιλώντας για τη φάση του τραυματισμού του, ο Καναδός σχολίασε ότι «στον 2ο γύρο έπιασε το γάντι μου με το ένα χέρι και το κράτησε. Ένιωσα το δάχτυλό μου να σπάει. Συνέχισε να τραβά το γάντι μου και έσπασε τελείως. Συνεχίσαμε να παλεύουμε. Όταν τελείωσε ο γύρος, είδα πως το κόκαλό μου κρεμόταν. Ήθελα να συνεχίσω να παλεύω γιατί ένιωθα ότι μπορούσα να νικήσω. Όμως το είδε ο γιατρός και ο αγώνας έληξε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags