Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Συγκίνησε τους πάντες ο Τσιτσιπάς - Εκεί αφιέρωσε το τρόπαιο - Τα δάκρυα για τον Εθνικό Ύμνο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-18 19:32:00

Συγκίνησε τους πάντες ο Τσιτσιπάς - Εκεί αφιέρωσε το τρόπαιο - Τα δάκρυα για τον Εθνικό Ύμνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκίνησε τους πάντες ο Τσιτσιπάς - Εκεί αφιέρωσε το τρόπαιο - Τα δάκρυα για τον Εθνικό Ύμνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας τενίστας κατέκτησε το πρώτο Masters της καριέρας του στο Μονακό και μετά τη νίκη του επί του Ρούμπλεφ (6-3, 6-3) και με εμφανή την συγκίνησή του έκανε δηλώσεις ενώ λίγο πριν είχε ακούσει τον Εθνικό Ύμνο και είχε δει την ελληνική σημαία να υψώνεται στο Μόντε Κάρλο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το Μόντε Κάρλο θα είναι για πάντα χαραγμένο στην καρδιά του Έλληνα τενίστα, μιας και όχι μόνο εκεί είχε κατακτήσει η μητέρα του τίτλο όταν αγωνιζόταν στα Juniors και είναι ο τόπος διαμονής του, αλλά με τη νίκη του επί του Ρούμπλεφ (6-3,6-3) κατέκτησε τον πρώτο τίτλο Masters στην καριέρα του. Μετά τη νίκη του στο Μονακό ο Νο5 της παγκόσμιας κατάκτησης, έκανε δηλώσεις εμφανώς συγκινημένος, αποθεώνοντας τον Ρώσο αντίπαλό του, ενώ κράτησε και μια απίστευτη ατάκα για τους φωτογράφους για το το τέλος.

"Για πρώτη φορά ήρθα εδώ όταν ήμουν έξι χρονών. Είναι από τα αγαπημένα μου τουρνουά. Εδώ μεγάλωσα κιόλας, παρακολουθώντας τον Ράφα (Ναδάλ), τον Ρότζερ (Φέντερερ) και τον Νόβακ (Τζόκοβιτς). Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι στη θέση του νικητή. Είναι υπέροχο που κατάφερα να φτάσω εδώ σήμερα. Νιώθω πολύ ευλογημένος. Είχα μια υπέροχη εβδομάδα. Ευχαριστώ πολύ τους διαιτητές, τους χορηγούς, τους επόπτες. Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στον πρώτο προπονητή μου στην Ελλάδα, Γιώργο Φουντούκο, ο οποίος μου έμαθε το άθλημα. Φυσικά και στους γονείς μου και όλη μου την ομάδα", είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags