Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτή είναι η νίκη του Τσιτσιπα! Απίστευτη "υπόκλιση" από Ισπανούς και Ναδάλ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-25 22:02:00

Αυτή είναι η νίκη του Τσιτσιπά! Απίστευτη "υπόκλιση" από Ισπανούς και Ναδάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτή είναι η νίκη του Τσιτσιπά! Απίστευτη "υπόκλιση" από Ισπανούς και Ναδάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ο Έλληνας τενίστας να μην τα κατάφερε και να έχασε στον τελικό του Barcelona Open από τον μεγάλο αντίπαλό του, όμως τόσο το stading ovation που του επιφύλαξαν οι θεατές, όσο και οι δηλώσεις του μεγάλου αντιπάλου του, δείχνουν ότι οι πάντες έχουν καταλάβει ότι το μέλλον για τον Στέφανο Τσιτσιπά είναι λαμπρό 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το κύπελλο και η πρώτη θέση στο τουρνουά της Βαρκελώνης χάθηκε, όμως ο Έλληνας τενίστας μόνο ηττημένος δεν πρέπει να νιώθει. Μετά το τέλος του τελικού, ο μεγάλος Ράφα Ναδάλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ σε ένα εκπληκτικό στιγμιότυπο οι Ισπανοί θεατές χειροκρότησαν το χειροκρότησαν όρθιοι.

"Στέφανε συγχαρητήρια. Έχεις παίξει έναν φανταστικό τελικό. Έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου. Είμαι ευγνώμων που είμαι πίσω στη Βαρκελώνη. Σημαίνει πολλά για εμένα ότι κατάφερε να κατακτήσω το τρόπαιο για μία ακόμη χρονιά σε μία πολύ που με έχει στηρίξει σε όλη μου την καριέρα. Ευχαριστώ όλους όσου βοηθήσαν για να γίνει αυτό το τουρνουά", ήταν τα λόγια του Ράφα Ναδάλ.

Ο Έλληνας τενίστας στις δηλώσεις του έστειλε την δικιά του ευχή τονίζοντας ότι θα ήθελε μια μέρα να δει ένα τέτοιο τουρνουά και στην Ελλάδα.

"Τι εβδομάδα! Απόλαυσα τη διαδρομή μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ τους διοργανωτές. Μας είχαν λείψει αυτά τα μεγάλη τουρνουά πέρσι όπως και ο κόσμος. Ράφα σε ζηλεύω. Το δικαιούσαι αυτό το τρόπαιο. Το ξέρεις αυτό. Συγχαρητήρια. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να παίζει κανείς εναντίον σου. Ευχαριστώ την ομάδα μου. Ευχαριστώ Απόστολε και Θεοδώρα που είστε εδώ και με στηρίζετε σε κάθε μου προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Πρέπει να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί από το τουρνουά. Εύχομαι μία μέρα να δούμε και στην Ελλάδα ένα αντίστοιχο τουρνουά τένις", είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags