Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Απίθανο! Αυτό είναι το ποσό που κέρδισε ο Τσιτσιπάς με την πρόκρισή του στον τελικό
Άλλα Σπορ
| 2021-06-11 22:27:00

Απίθανο! Αυτό είναι το ποσό που κέρδισε ο Τσιτσιπάς με την πρόκρισή του στον τελικό

Sportdog Team
Απίθανο! Αυτό είναι το ποσό που κέρδισε ο Τσιτσιπάς με την πρόκρισή του στον τελικό

Ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να νικήσει τον Αλεξάντερ Σβέρεφ και να προκριθεί στον τελικό του Roland Garros, όμως εκτός από την ιστορική αυτή στιγμή, έχει ακόμα έναν λόγο για να είναι ευτυχισμένος, μιας και κατάφερε να πάρει ένα ακόμα μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, ως πριμ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ακόμα μεγαλύτερο θα είναι το οικονομικό κέρδος του Έλληνα τενίστα, μετά την πρόκριση στον τελικό του Roland Garros. Έτσι με τη νίκη του ο Νο5 επικράτησε με 3-2 του Γερμανού Αλεξάντερ Σβέρεφ και πέρασε για πρώτη φορά σε τελικό grand slam, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Τζόκοβιτς - Ναδάλ. 

Αυτή η πρόκριση είχε ως αποτέλεσμα να του αποφέρει ως ελάχιστο κέρδος από το γαλλικό όπεν 750.000 ευρώ, ενώ αν καταφέρει την Κυριακή (13/6) να πάρει το τρόπαιο θα εισπράξει  1,4 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα με τη νίκη της Παρασκευής (11/6) ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να κερδίσει μια ακόμα θέση στην Παγκόσμια κατάταξη, πράγμα που σημαίνει ότι τη Δευτέρα (14/6) θα βρίσκεται στο Νο4, μιας και προσπέρασε τον Γάλλο Ντομινίκ Τιμ, ενώ με νίκη την Κυριακή (13/6) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί στο Νο3 της ΑTP.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags