Facebook Pixel Ολυμπιακοί Αγώνες: Σκάνδαλο στο Τόκιο - Αθλήτρια καταγγέλλει πως την πήγαν στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει με το ζόρι!
| 2021-08-01 20:00:00

Σκάνδαλο στο Τόκιο: Αθλήτρια καταγγέλλει πως την πήγαν στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει με το ζόρι!

Sportdog Team
Σκάνδαλο στο Τόκιο: Αθλήτρια καταγγέλλει πως την πήγαν στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει με το ζόρι!

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε η αθλήτρια του στίβου, Κριστσίνα Τσιμανούσκαγια, που αρνείται να επιστρέψει στη Λευκορωσία.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Λευκορωσίδα σπρίντερ, Κριστσίνα Τσιμανούσκαγια, κάλεσε την Κυριακή τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) να εμπλακεί στην υπόθεσή της, καθώς η αθλήτρια ισχυρίζεται ότι απομακρύνθηκε από την εθνική ομάδα και οδηγήθηκε στο αεροδρόμιο του Τόκιο ενάντια στις επιθυμίες της, λόγω της κριτικής της στους εθνικούς προπονητές.

«Ζητώ βοήθεια από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή» δήλωσε ο Τσιμανούσκαγια σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι Telegram του Λευκορωσικού Ιδρύματος Αθλητικής Αλληλεγγύης, μιας ομάδας που υποστηρίζει αθλητές φυλακισμένους ή παραγκωνισμένους για τις πολιτικές απόψεις τους.

«Υπάρχει πίεση εναντίον μου. Προσπαθούν να με βγάλουν από τη χώρα χωρίς την άδειά μου. Ζητώ από τη ΔΟΕ να εμπλακεί» συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως η Λευκορωσία έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο ελέω των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την κυβέρνηση Λουκασένκο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags