Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Επίθεση Γαβαλά σε Τσιτσιπά - "Οι νέοι φοβούνται μην αλλοιωθεί το σπέρμα τους..."
Άλλα Σπορ
| 2021-08-26 07:31:00

Επίθεση Γαβαλά σε Τσιτσιπά - "Οι νέοι φοβούνται μην αλλοιωθεί το σπέρμα τους..."

Sportdog Team
Επίθεση Γαβαλά σε Τσιτσιπά - "Οι νέοι φοβούνται μην αλλοιωθεί το σπέρμα τους..."

Ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας απάντησε στις δηλώσεις του Έλληνα τενίστα σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Λάκης Γαβαλάς ποτέ δεν μασάει τα λόγια του και δεν έχει κανένα πρόβλημα για όποια αντίδραση. Ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας σχολιάζει στην On Time τις τελευταίες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της Covid-19.

"Απ’ ό,τι ξέρετε και λόγω της δουλειάς μου, συναναστρέφομαι με πάρα πολλούς νέους. Ιδιαίτερα αθλητές, γιατί έχω μια ευγενή άμιλλα, η οποία αποδεικνύει το πώς διατηρούμαι στα 70 μου. Αυτό σημαίνει ότι μιλάω με νέους ανθρώπους. Οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούν ότι θα αλλοιωθεί το σπέρμα και το DNA τους, αν κάνουν το εμβόλιο. Αντικρούοντάς τους λέω: “Τα αναβολικά και τα διάφορα βοηθήματα που χρησιμοποιούν οι αθλητές δεν αλλοιώνουν το DNA και το γενετικό τους υλικό;”. Τελικά, περίπου το 60% τους πείθω να κάνουν το εμβόλιο. Παρόλο που η κυβέρνηση και άλλοι φορείς χρησιμοποιούν τη λέξη “υποχρεωτικό”, στους νέους δεν αρέσει αυτή η λέξη και αντιδρούν.

Όσον αφορά τον Τσιτσιπά, την οικογένεια του και τους κριτές του, θεωρώ ότι όλοι μαζί πρέπει να θεωρήσουμε ότι ζούμε σε ένα σύνολο και όχι ασκητές και ερημίτες. Και τη στιγμή που εμπορεύεται τον εαυτό του ως influencer και εμπορικό σύμβουλο, θα πρέπει να αναλογιστεί ότι ανήκει στον πλανήτη και τις απαιτήσεις του και φυσικά τις απολαβές του. Στο πέρασμά μου έχω καταλάβει ότι η φήμη είναι ένα πολύ δύσκολο διαχωρίσιμο θέμα. Michael Jackson, Whitney Houston, Amy Winehouse, είδαμε την κατάληξή τους. Με την ευκαιρία θέλω να πω στον Στέφανο, ότι το Ντουμπάι, το Λος Άντζελες, το Τόκιο, η Ελλάδα και διάφορα άλλα μέρη φιλοξενούν τους πειθαρχούντες στο υγειονομικό κομμάτι" δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Πηγή: patrasevents.gr

ΠΗΓΗ: Διαρροή-βόμβα πριν την πρεμιέρα του Big Brother - Αυτοί είναι οι παίκτες που... ξαναμπαίνουν (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags