Facebook Pixel Άντι Μάρεϊ: Απίστευτη επίθεση Μάρεϊ σε Τσιτσιπά βάζει... φωτιά - "Περνάει πιο πολύ ώρα στην τουαλέτα από..." (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-08-31 16:55:00

Απίστευτη επίθεση Μάρεϊ σε Τσιτσιπά βάζει... φωτιά - "Περνάει πιο πολύ ώρα στην τουαλέτα από..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη επίθεση Μάρεϊ σε Τσιτσιπά βάζει... φωτιά - "Περνάει πιο πολύ ώρα στην τουαλέτα από..." (ΦΩΤΟ)

Ο Βρετανός τενίστας, μετά την ήττα από το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης προχώρησε σε μια άκρως ειρωνική ανάρτηση προς τον αντίπαλό του όπου αναφέρεται στον χρόνο που περνάει στην... τουαλέτα.

Άντι Μάρεϊ: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ο νικητής του... θρίλερ με 3-2 απέναντι στον Βρετανό στον πρώτο γύρο του US Open, με τον έμπειρο τενίστα να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις διακοπές που έκανε στην αναμέτρηση ο Έλληνας αθλητής και με ένα ειρωνικό tweet ανέφερε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να πάει στην τουαλέτα από όσο ο Τζεφ Μπέζος για να πάει στο διάστημα.

Λίγο νωρίτερα μάλιστα είχε τονίσει πως έχασε τον σεβασμό του προς τον Τσιτσιπά, με τον Έλληνα αθλητή να απαντάει πως πρέπει να μιλήσουν για να λυθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

"Γεγονός της ημέρας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάζεται διπλάσιο χρόνο να πάει στην τουαλέτα, απ' όσο ο Τζεφ Μπέζος να πάει στο διάστημα. Ενδιαφέρον", αναφέρει το tweet που έγραψε ο Άντι Μάρεϊ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags