Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Συνεχίζει στον "αυτόματο" ο Τσιτσιπάς! Νίκησε Μαναρινό και πέρασε στο 3ο γύρο του US Open (vids)
Άλλα Σπορ
| 2021-09-02 07:35:00

Συνεχίζει στον "αυτόματο" ο Τσιτσιπάς! Νίκησε Μαναρινό και πέρασε στο 3ο γύρο του US Open (vids)

Sportdog Team
Συνεχίζει στον "αυτόματο" ο Τσιτσιπάς! Νίκησε Μαναρινό και πέρασε στο 3ο γύρο του US Open (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε με 6-3, 6-4, 6-7 (4), 6-0 τον Αντριάν Μαναρινό και θα παίξει με τον 18χρονο Κάρλος Αλκαράθ στον 3ο γύρο του US Open.

 

 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μπορεί να παιδεύτηκε λίγο, αλλά ο Έλληνας τενίστας υπέταξε τον Αντριάν Μαναρινό σε 2 ώρες και 42 λεπτά με 3-1 σετ και προκρίθηκε για δεύτερη σερί χρονιά στην φάση των "32" του US Open.

Aυτή ήταν η 50 νίκη του στο 2021 (έχει και 14 ήττες) και φυσικά είναι στην κορυφή της λίστας, έχοντας παράλληλα και ατομικό ρεκόρ άσων!

Οι winners ήταν 53-26 για τον Έλληνα και τα αβίαστα λάθη 37-32 για τον Γάλλο. Ο Στέφανος είχε 4/6 μπρέικ πόιντ (0/1).

Ο Στέφανος ξεκίνησε εξαιρετικά τον αγώνα, προηγήθηκε με 2-0 και καθάρισε στη συνέχεια με συνοπτικές διαδικασίες το πρώτο σετ. 

Κάπως έτσι κύλησε και το δεύτερο, με τον "Τσίτσι" να μπαίνει νωρίς στη θέση του οδηγού (2-1) και να μένει εκεί μέχρι το τέλος, δείχνοντας έτοιμος να φτάσει σε μια ξεκούραστη νίκη.

Στο τρίτο σετ, ωστόσο, ο Μαναρινό εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστικός και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, από την άλλη, ήταν λιγότερο πειστικός και δεν μπορούσε να απειλήσει το σερβίς του αντιπάλου του.

Αποτέλεσμα ήταν να πάει το σετ σε τάι μπρέικ, στο οποίο ο Γάλλος ήταν σαφώς καλύτερος και δικαίως κατάφερε να μειώσει το σκορ.

Ακολούθησε το toilet break του Στέφανου και οι αποδοκιμασίες... διαρκείας του κόσμου, αλλά ο Νο.3 τενίστας στον κόσμο δεν φάνηκε να πτοείται. Κράτησε με άνεση το σερβίς του, έκανε το μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ και από εκεί και πέρα όλα πήραν τον δρόμο τους.

Ο Μαναρινό, άλλωστε, είχε και πρόβλημα τραυματισμού, οπότε ήταν αδύνατον να επιστρέψει στη διεκδίκηση του σετ. Βασικά, με το ζόρι ολοκλήρωσε και τον αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας στη Νέα Υόρκη, ο αγώνας έγινε κάτω από κλειστή οροφή, με τη βροχή να καλύπτει τα χειροκροτήματα του κόσμου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags