Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξέσπασμα Τσιτσιπά: "Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει - Ξανφικά όλοι είναι εναντίον μου..."
| 2021-09-04 09:31:00

Ξέσπασμα Τσιτσιπά: "Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει - Ξανφικά όλοι είναι εναντίον μου..."

Sportdog Team
Ξέσπασμα Τσιτσιπά: "Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει - Ξανφικά όλοι είναι εναντίον μου..."

Ο Έλληνας τενίστας έβγαλε για άλλη μια φορά παράπονο για την αντιμετώπιση που έχει με αφορμή τα toilet breaks του, ενώ πέταξε και την «μπηχτή» του για τον Σάσα Ζβέρεφ

«Ξέρω ότι δεν με αγαπούν όλοι», είπε αρχικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μετά την ήττα του από τον Κάρλος Αλκαράθ στον τρίτο γύρο του US Open. «Δεν έχω τέτοιο στόχο. Ο καθένας μπορεί να διαλέξει τον αγαπημένο του παίκτη, να διαλέξει μια πλευρά. Το ένιωσα αυτό, αλλά το αγνόησα. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, αυτό είναι. Ο κόσμος δεν είναι μέσα στο άθλημα, δεν ξέρει τι συμβαίνει. Αυτές οι κατηγορίες είναι τελείως αναληθείς. Αυτή για το ματς στο Σινσινάτι είναι η πιο γελοία που έχω ακούσει στη ζωή μου. Δείχνει το επίπεδο του ανθρώπου που το λέει (σ.σ. ο Ζβέρεφ)».

Και συνέχισε αναφερόμενος στην υποστήριξη του Arthur Ashe προς τον Aλκαράθ: «Εξεπλάγην, κατά έναν τρόπο. Δεν αφήνω να με πάρει από κάτω, γιατί κάνω το παιχνίδι μου. Η υποστήριξη είναι σημαντική, αλλά εγώ απλά πρέπει να βγω έξω και να παίξω. Δεν έχει σημασία. Πήρα το toilet break σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Μπορεί να πήρα περισσότερο χρόνο από άλλους. Αν υπήρχε, όμως, κανονισμός, τότε θα προσπαθούσα να ακολουθήσω το πρωτόκολλο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags