Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανείπωτη τραγωδία - 19χρονος Έλληνας αθλητής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο
| 2021-10-15 18:05:00

Ανείπωτη τραγωδία - 19χρονος Έλληνας αθλητής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Sportdog Team
Ανείπωτη τραγωδία - 19χρονος Έλληνας αθλητής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Στο πένθος βυθίστηκε ο κόσμος του ελληνικού χάντμπολ και του αθλητισμού συνολικά, εξαιτίας της θλιβερή είδηση του θανάτου του Ακύλα Ζαχαριάδη.

Ο παίκτης της Δόξας Βύρωνα, Ακύλας Ζαχαριάδης, έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία μόλις 19 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Ο νεαρός αθλητής είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στην οδό Λαυρίου τον Σεπτέμβριο, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής και το ΔΣ της Ομοσπονδίας εξέφρασαν την βαθιά τους οδύνη για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του νεαρού αθλητή.

«Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του αθλητή της Δόξας Βύρωνα Ακύλα Ζαχαριάδη.

Ο Ακύλας που σε λίγες ημέρες (25/10) θα γιόρταζε τα 19α γενέθλια του, έφυγε από την ζωή έπειτα από μεγάλη μάχη ενός μήνα που έδωσε στο νοσοκομείο, συνέπεια του τροχαίου δυστυχήματος στην οδό Λαυρίου στις 12 Σεπτεμβρίου που κόστισε την ζωή σε ένα ακόμη παιδί 19 ετών.

Σύσσωμη η Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του και την Δόξα Βύρωνα.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο στις 12:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Λαυρίου».

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags