Facebook Pixel Βαλεντίνο Ρόσι: Τέλος εποχής! Δάκρυα συγκίνησης στο τελευταίο GP του Βαλεντίνο Ρόσι - "Grazie Vale" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-11-14 18:24:00

Τέλος εποχής! Δάκρυα συγκίνησης στο τελευταίο GP του Βαλεντίνο Ρόσι - "Grazie Vale" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τέλος εποχής! Δάκρυα συγκίνησης στο τελευταίο GP του Βαλεντίνο Ρόσι - "Grazie Vale" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ο Πέκο Μπανάγια να ήταν ο νικητής του Moto GP της Βαλένθια, στην Ισπανία, όμως το αντίο του θρυλικού "Γιατρού" από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ήταν αυτό που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα κάνοντας τους πάντες να δακρύσουν. 

Βαλεντίνο Ρόσι: Δάκρυα ευγνωμοσύνης και συγκίνησης για τους λάτρεις του Moto GP και γενικότερα του μηχανοκίνητου αθλητισμού το μεσημέρι της Κυριακής (14/11) με τον Ιταλό αναβάτη να ολοκληρώνει μια τεράστια καριέρα και να τερματίζει στη δέκατη θέση στην πίστα της Βαλένθια στην Ισπανία.

Ο "γιατρός" που κατέκτησε 7 τίτλους Παγκόσμιου πρωταθλητή στην καριέρα του, αποθεώθηκε όχι μόνο από τα μέλη της ομάδας του, της Petronas Yamaha, αλλά και όλων των αναβατών την ίδια στιγμή που βεγγαλικά έκαναν την εμφάνισή τους στην πίστα και όσοι βρίσκονταν στην πίστα φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Ιταλού, με τον ίδιο να μην κρύβει την συγκίνησή του.

Στο αγωνιστικό, που λίγη σημασία είχε, ο Πέκο Μπανάγια κατάκτησε τη νίκη, ενώ Χόρχε Μάρτιν και Τζακ Μίλερ έκαναν το 1-2-3 για την Ducati, Που το πραγματοποιεί για πρώτη φορά, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ο Φάμπιο Κουαρτατατό είναι εδώ και εβδομάδες ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, με τον Βαλεντίνο Ρόσι, στην τελευταία σεζόν της καριέρας του, να τερματίζει 18ος με 44 βαθμούς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags