Facebook Pixel ΑΕΚ: Άνανδρη επίθεση 100 χούλιγκανς της Σπόρτινγκ σε 15 φίλους της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
| 2021-11-24 09:07:00

Σοκ: Άνανδρη επίθεση 100 χούλιγκανς της Σπόρτινγκ σε 15 φίλους της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σοκ: Άνανδρη επίθεση 100 χούλιγκανς της Σπόρτινγκ σε 15 φίλους της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Αδιανόητο αυτό που συνέβη σε αγώνα χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία, όταν περίπου 100 οπαδοί της γηπεδούχου επιτέθηκαν άνανδρα στους 15 φίλους της Ένωσης που ήταν στις κερκίδες.

ΑΕΚ: Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της επίθεσης 100 χούλιγκανς της Σπόρτινγκ, με την συνεργασία των σεκιούριτι του γηπέδου, προς 15 εκδρομείς φίλους της ΑΕΚ στην Πορτογαλία για το ματς του χάντμπολ των δύο ομάδων.

Περίπου εκατό άτομα με λοστούς, μαδέρια πέτρες αλλά και μαχαίρια επιτέθηκαν στους Ενωσίτες που βρίσκονταν στην κερκίδα. Οι σεκιούριτι του γηπέδου έκλεισαν την πόρτα της εξόδου και έτσι οι οπαδοί της ελληνικής ομάδας δεν είχαν τρόπο διαφυγής.

Η επίθεση ήταν άγρια και από θαύμα κάποιος φίλος της ΑΕΚ δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Τρία άτομα όμως έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα στη μύτη και το κεφάλι, όμως το ευτύχημα είναι πως δεν κινδυνεύουν.

Από την πλευρά της η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα την υπόθεση, έχοντας ζητήσει ήδη το υλικό από τις κάμερες, καταθέτοντας μηνύσεις, ενώ αναμένεται να προχωρήσει και σε καταγγελία προς την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags