Facebook Pixel Sportdog.gr | Παρασκευή πρωί βλέπουμε Στέφανο απέναντι σε Μεντβέντεφ!
| 2022-01-27 08:30:00

Παρασκευή πρωί βλέπουμε Στέφανο απέναντι σε Μεντβέντεφ!

Sportdog Team
 Παρασκευή πρωί βλέπουμε Στέφανο απέναντι σε Μεντβέντεφ!

Τί ώρα θα αγωνιστεί ο Έλληνας σούπερ σταρ με τον Ρώσο τενίστα για την ημιτελική φάση του Australian Open!

Με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ θα αγωνιστεί για την ημιτελική φάση του Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς το πρωί της Παρασκευή.

O αγώνας θα αρχίσει στις 10.30 το πρωί και θα έχει ήδη γίνει γνωστός ο πρώτος φιναλίστ της διοργάνωσης, καθώς Ματέο Μπερετίνι και Ράφα Ναδάλ παίζουν στις 5.30.

Όσον αφορά την προϊστορία; Στέφανος και Ντανίλ έχουν συναντηθεί άλλες οκτώ φορές στην καριέρα τους και η υπεροχή του 25χρονου Ρώσου (Νο.2) είναι ξεκάθαρη, αφού μετράει έξι νίκες.

Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ είχαν συναντηθεί και πέρυσι στο ίδιο γήπεδο και στην ίδια φάση του τουρνουά, με τον Ρώσο να επικρατεί άνετα σε τρία σετ. Ο Στέφανος, πάντως, είχε πάρει τη ρεβάνς λίγους μήνες αργότερα στα προημιτελικά του Roland Garros, στη μεγαλειώδη περσινή πορεία του στο Παρίσι.

Ο Νο.2 τενίστας στον κόσμο, που έχασε στον περσινό τελικό του Australian Open από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, μετράει 12 διαδοχικές νίκες σε Grand Slam, έχοντας πάρει το τρόπαιο στο US Open 2021.

Ναδάλ και Μπερετίνι έχουν παίξει άλλη μια φορά, το 2019 στα ημιτελικά του US Open, και ο Ισπανός είχε επικρατήσει στα τρία σετ. Στη συνέχεια κατέκτησε και τον τίτλο, λυγίζοντας στον τελικό τον Μεντβέντεφ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags