Facebook Pixel Άρης: Τρομερά νέα για Άρη - Γλίτωσε εκατομμύρια ευρώ
| 2022-01-28 15:41:00

Τρομερά νέα για Άρη - Γλίτωσε εκατομμύρια ευρώ

Sportdog Team
Τρομερά νέα για Άρη - Γλίτωσε εκατομμύρια ευρώ

Κυκλοφόρησαν τα ευχάριστα στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται άμεσα η επίσημη ανακοίνωση και για τους Κίτρινους είναι... ημέρα γιορτής!

Ο ΑΣ Άρης κατάφερε μέσω προσφυγής στο Διοικητικό Εφετείο την ακύρωση των φορολογικών προστίμων από την περίοδο 2002 έως το 2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr το ποσό που ακυρώθηκε ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που ελαφρύνει τον ερασιτέχνη Άρη από τα φορολογικά πρόστιμα της περιόδου που επιβλήθηκαν για τις υπόθεσεις με τα «εικονικά τιμολόγια» της περιόδου 2002-2011.

Όπως τονίζει ο ΑΣ Άρης, η εξέλιξη αυτή είναι σταθμός για τον ερασιτέχνη: «O A.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ευδοκίμηση των ενδίκων μέσων του από το Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης, την αποδοχή των προσφυγών του και την ακύρωση των φορολογικών προστίμων περιόδου 2002-2011.

Η εξέλιξη αυτή είναι σταθμός για τον Άρη και είμαστε βέβαιοι ότι μία νέα εποχή ανατέλλει για τον Α.Σ., ο οποίος, απεγκλωβισμένος πλέον από βαρίδια του παρελθόντος, θα εντείνει την προσπάθειά του για να αποκαταστήσει τον ιστορικό ρόλο του ως πρωτοπόρου αθλητικού συλλόγου και μπροστάρη νέων λαμπρών σελίδων στην ένδοξη ιστορία του.  Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν για την ευόδωση του δικαστικού αγώνα μας και ιδίως τον νομικό του συλλόγου, Γιώργο Γιαννόπουλο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags