Facebook Pixel Sportdog.gr | Πού πήδηξε το παλικάρι; - Ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ από τον ιπτάμενο Ντουπλάντις! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-03-07 20:23:00

Πού πήδηξε το παλικάρι; - Ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ από τον ιπτάμενο Ντουπλάντις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πού πήδηξε το παλικάρι; - Ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ από τον ιπτάμενο Ντουπλάντις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σουηδός άλτης κατέγραψε ακόμα μια τεράστια επίδοση, καθώς... πέταξε στα 6,19 μέτρα και έσπασε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο, που ήταν 6,17 μέτρα.

Πού θα σταματήσει ο Μόντο Ντουπλάντις; Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ με άλμα στα 6.19 μέτρα βελτίωσε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο.

Είναι μόλις 22 ετών και ήδη έχει γράψει τη δική του ιστορία στο άλμα επί κοντώ. Ο Μόντο Ντουπλάντις βελτίωσε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο στο μίτινγκ του Βελιγραδίου.

Ο Σουηδός, χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο επιχείρησε άλμα στα 6.19 μέτρα και κατάφερε να το περάσει με την τρίτη του προσπάθεια. Ο Μόντο Ντουπλάντις έχει κάνει πλέον... συνήθεια τα έξι μέτρα και έχει βαλθεί να τρελάνει όλον τον αθλητικό κόσμο.

Το 2020 έσπασε για πρώτη φορά το παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο σε επίπεδο ανδρών στο  Τορούν με άλμα στα 6.17 μέτρα. Βελτίωσε το δικό του ρεκόρ λίγο αργότερ στη Γλασκώβη με άλμα στα 6.18 μέτρα. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους έκανε δικό του και το ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο με άλμα στα 6.15 μέτρα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags