Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σοκάρει η έφορος στίβου του ΠΑΟΚ - Καταγγέλλει φραστική επίθεση στο Καυτανζόγλειο! (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2022-05-01 14:00:00

Σοκάρει η έφορος στίβου του ΠΑΟΚ - Καταγγέλλει φραστική επίθεση στο Καυτανζόγλειο! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σοκάρει η έφορος στίβου του ΠΑΟΚ - Καταγγέλλει φραστική επίθεση στο Καυτανζόγλειο! (ΦΩΤΟ)

Συγκλονίζουν τα όσα αποκάλυψε στα social media.

ΠΑΟΚ: Η έφορος του τμήματος στίβου του Δικεφάλου και πρώην αθλήτρια του συλλόγου, κ.Τάνια Κεραμιδά προχώρησε σε μία απίστευτη καταγγελία, κάνοντας λόγο για οπαδική επίθεση προς την ίδια, αλλά και σε αθλητές της στο παρελθόν, αλλά και πρόσφατα.

Στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

«Αυτό που θα πω είναι κάτι πολύ σοβαρό και ούτε που με ενδιαφέρει ποιος θα παρεξηγηθεί.

Την πρώτη χρονιά που ανέλαβα το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ , στην πρώτη μου ημέρα μάλιστα στο Καυτατζόγλειο, μου επιτέθηκαν φραστικά οργανωμένοι οπαδοί ομάδας της Θεσσαλονίκης μπροστά σε άλλα άτομα. Το διαχειριστήκαμε, πέρασε. Δεν έδωσα έκταση.

Τη δεύτερή μου χρονιά στον ΠΑΟΚ , μου επιτέθηκαν οργανωμένοι οπαδοί της ίδιας ομάδας της Θεσσαλονίκης, μου πέταξαν από το τραπεζάκι του ΠΑΟΚ τα αντικείμενα μου, προσπάθησαν να μου πάρουν τη σημαία του Συλλόγου μου και να μου πετάξουν ότι είχα μαζί και με απείλησαν ότι εάν δεν μαζέψω τα πράγματα μου και δεν φύγω στο επόμενο δεκάλεπτο από το Καυτατζόγλειο, θα με σπάσουν στο ξύλο. Παρούσες κ άλλες ομάδες, άτομα, αθλητές, που είχανε μείνει άφωνοι. Το διαχειρίστηκα κ αυτό ψύχραιμα αλλά επι 6 μήνες πήγαινα στο γήπεδο με συνοδεία φανερή και κρυφή. Πάλι δε μίλησα.

Εχθές , αθλητές της ίδιας ομάδας της Θεσσαλονίκης , χλεύαζαν εμετικά μπροστά μου (χωρίς να έχουν καταλάβει ποια είμαι επειδή δε φορούσα διακριτικά του ΠΑΟΚ) αθλήτρια του συλλόγου μας επειδή τραυματίστηκε και ξαφνικά διέκοψε την κούρσα της κουτσαίνοντας. Όταν το αντιλήφθηκα κ τους έκανα παρατήρηση πάντα με τον κόσμιο τρόπο που όλοι ξέρουν ότι μιλάω και δε δέχομαι κουβέντα πάνω σε αυτό , οι αθλητές (και ειδικά ο ένας) όχι μόνο δε σταμάτησαν αλλά συνέχισαν να μουρμουρίζουν χωρίς να δείξουν ούτε τον στοιχειώδη σεβασμό , όχι μόνο σε μια αθλήτρια που τραυματίστηκε αλλά ούτε σε έναν άνθρωπο που είναι διοίκηση ενός Σωματείου και μεγαλύτερο τους ηλικιακά που ευγενικά τους έκανε μια παρατήρηση.

Σήμερα συνέβη κ κάτι ακόμα πάλι με αθλητή της ίδιας ομάδας της Θεσσαλονίκης, αλλά τα λόγια είναι περιττά για να το γράψω κ αυτό. Σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Ένα έχω να πω και βάλτε το καλά στο μυαλό σας.

Ή ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΟΠΑΔΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΙΒΟ ΜΑΣ Ή ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!ΔΕ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ναι ναι ξέρω τι θα πείτε , ότι με αυτό που γράφω δυναμιτίζω κ εγώ το κλίμα. Καλά εντάξει!!!

Μήπως θέλετε να στηθώ να με γ@….τε κιόλας ; (Συγνώμη Θεε μου)

Να μάθετε να φέρεστε , να μάθετε στους αθλητές σας να φέρονται, να σέβονται και επειδή όλοι κάνουμε λάθη και ο καθένας μας μπορεί να κάνει , να μάθετε να ξεκαβαλατε τα καλάμια σας και να ζητάτε και καμία συγνώμη!

Και η ανοχή έχει τα όριά της ,

Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags